05/06/2020 13:30:49

Και η ΛΑΕ στηρίζει Λαϊκή Συσπείρωση στο δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών

Και η ΛΑΕ στηρίζει Λαϊκή Συσπείρωση στο δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών - Media

 

Τους υποψηφίους δημάρχους της Λαϊκής Συσπείρωσης στηρίζει η ΛΑΕ του Παναγιώτη Λαφαζάνη στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι «η Λαϊκή Ενότητα στηρίζει, χωρίς καμία επιφύλαξη, τους αριστερούς δημοκρατικούς αντιμνημονιακούς υποψηφίους εκείνους που συμμετέχουν στον επαναληπτικό γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών ανά την επικράτεια. Στο πλαίσιο αυτό, η Λαϊκή Ενότητα στηρίζει καθαρά στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών την υπερψήφιση των υποψηφίων δημάρχων με τη Λαϊκή Συσπείρωση (Καισαριανή, Πάτρα, Χαϊδάρι, Πετρούπολη, Ικαρία) έναντι των αντιπάλων τους του αστικού χώρου και των μνημονιακών δυνάμεων.»

Είχε προηγηθεί σχετική απόφαση από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, η οποία ωστόσο σημείωνε ότι η διαχείριση των δήμων «στις περισσότερες περιπτώσεις δεν ξεπερνάει τα σημερινά ασφυκτικά όρια του Καλλικράτη».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.