search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 15:53
MENU CLOSE

Μπακογιάννης: Η μαγεία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι ότι σου δίνει την ευκαιρία να είσαι αποτελεσματικός

31.05.2019 15:11
Μέσα στο καλοκαίρι το σχέδιο για τη «Διπλή Ανάπλαση» - Media

 

Με περιοδεία στην περιοχή του Γκύζη ολοκλήρωσε τις επισκέψεις σε συνοικίες της Αθήνας, ενόψει του β’ γύρου των δημοτικών εκλογών, μεθαύριο Κυριακή, ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του, μέχρι και την τελευταία μέρα της προεκλογικής περιόδου ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων συνέχισε να συζητά με κατοίκους και εργαζόμενους της πόλης για τα ζητήματα της καθημερινότητάς τους αλλά και για το πρόγραμμα του συνδυασμού «Αθήνα Ψηλά». Ταυτόχρονα τους κάλεσε να πάνε όλοι μεθαύριο Κυριακή στις κάλπες και με τη συμμετοχή τους να πάρουν την τύχη της Αθήνας στα χέρια τους.

«Η μαγεία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, είναι ότι σου δίνει την ευκαιρία να είσαι αποτελεσματικός για έναν πολύ απλό λόγο. Γιατί μπορείς να ακούς και να μιλάς με τους ανθρώπους στη γειτονιά τους, στην καθημερινότητά τους. Να ακούς, να βλέπεις και να επιστρέφεις με λύσεις. Και να το κάνεις πολλές φορές. Για ακόμη μία φορά και για πολλές στο μέλλον, στου Γκύζη. Για την πόλη που οι άνθρωποί της γίνονται ομάδα, υπάρχει μόνο μία κατεύθυνση. “Ψηλά!”» τόνισε μετά την επίσκεψη στου Γκύζη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 15:53