search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:12
MENU CLOSE

Ρόδος: 19χρονος εκβίαζε ανήλικη με ημίγυμνη φωτογραφία της

31.05.2019 16:24
Ρόδος: 19χρονος εκβίαζε ανήλικη με ημίγυμνη φωτογραφία της - Media

 

Συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης στη Ρόδο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, ένας 19χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για πορνογραφία ανηλίκων και παράνομη βία.

Σύμφωνα με το rodiaki.gr, όπως διακριβώθηκε κατά τη διερεύνηση σχετικής καταγγελίας ο κατηγορούμενος, ως χρήστης ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης, κατάφερε να αποσπάσει από ανήλικη φωτογραφικό-βιντεοληπτικό υλικό που απεικόνιζε την ίδια ημίγυμνη, ενώ στη συνέχεια απαιτούσε περισσότερα παρόμοια δεδομένα απειλώντας ότι θα δημοσιεύσει το υλικό στο διαδίκτυο.

Ο δράστης εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου και βρέθηκε στην κατοχή του κινητό τηλέφωνο που περιείχε ψηφιακά αρχεία με το επίμαχο υλικό.
Το κινητό τηλέφωνο κατασχέθηκε και θα αποσταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας για εργαστηριακή εξέταση.
Ο συλληφθείς οδηγείται σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:12