search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:39
MENU CLOSE

Ντίνος Καρύδης: Δεν φοβάμαι τον θάνατο

01.06.2019 06:06
Ντίνος Καρύδης: Δεν φοβάμαι τον θάνατο  - Media

 

O καταξιωμένος ηθοποιός της τηλεόρασης και του θεάτρου, Ντίνος Καρύδης, μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του, για το αν φοβήθηκε και πως ένιωσε από την αγάπη του κόσμου.

Πέρασες μια δύσκολη περιπέτεια υγείας. Πώς είσαι τώρα; Πώς αισθάνεσαι; Ένα κακό όνειρο ήταν και ‘πέρασε;

«Μετά το έμφραγμα όπως καταλαβαίνεις και τη δύσκολη περιπέτεια αυτή, αφού έμεινα πολλές μέρες στο κρεβάτι αλλά και στην εντατική, τώρα πια μπορώ να πω πως είμαι καλά. Στέκομαι ξανά στα πόδια μου. Μπορεί να είναι δύσκολα τα πράγματα, αλλά δεν το βάζω κάτω. Δεν έχω μάθει να το βάζω κάτω όλα αυτά τα χρόνια. Θα πάρει κι άλλο χρόνο να γίνω καλά, όπως καταλαβαίνεις, αλλά θα το παλέψω. Έχω όλους τους ανθρώπους μαζί μου και φυσικά την οικογένεια μου και το κοριτσάκι μου».

Πως ένιωσες από την αγάπη του κόσμου; Είσαι μέσα στα κοινωνικά δίκτυα ενεργός και έχεις πολλούς φίλους. Τι εισέπραξες;

«Με αυτό το περιστατικό ήμουν τυχερός και άτυχος παράλληλα. Γνώρισα την αγάπη του κόσμου, όσο δεν την έχω γνωρίσει, ποτέ άλλοτε στην καριέρα μου. Με συγκίνησε τόσο πολύ ο κόσμος, που κάθομαι πολλές φορές μόνος μου και κλαίω για την τόσο μεγάλη αγάπη που εισέπραξα. Με έχουν πάρει τηλέφωνο άνθρωποι από κάθε γωνιά του πλανήτη. Με θυμήθηκαν και ήρθαν να με δουν συνάδελφοι που με είχαν ξεχάσει για χρόνια. Ήταν όλοι κοντά μου αυτές τις δύσκολες στιγμές. Με σταματάνε στον δρόμο, με αγκαλιάζουν, με φιλάνε. Είναι μαγικό τι να σου πω άλλο».

Ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε ότι η περιπέτεια της υγείας του ήταν μια δύκολη συνθήκη που τον δυσκόλεψε. Όμως ο ίδιος δεν φοβήθηκε τον θάνατο και στις παρακάτω φωτογραφίες αποκαλύπτονται οι λόγοι, όπως ο ίδιος τους διατύπωσε.

«Ήταν δύσκολα. Πολύ υγρό στον πνεύμονα, πολλές μέρες στο κρεβάτι, και όπως καταλαβαίνεις εγώ είμαι ένας άνθρωπος με ζωή, με δυσκόλεψε πάρα πολύ όλο αυτό. Μου έβαλαν βηματοδότη και είμαι καλά. Κάτι έπρεπε να μου βάλουν», είπε.

«Με καθήλωσε λίγο στο κρεβάτι όλο αυτό και μένα η ζωή μου είναι στο σανίδι. Αναπνέω και ζω στο σανίδι. Η αλήθεια είναι ότι δεν φοβήθηκα. Δεν φοβάμαι τον θάνατο», πρόσθεσε. 

«Έχω ζήσει τα πάντα και είμαι πολύ δυνατός για να αντέξω. Αν έχω να επιλέξω μεταξύ της ζωής που θα έχει μέσα πόνο, φτώχεια, δυστυχία, προτιμώ τον θάνατο. Δεν θέλω να ζω ούτε κάτω από πόνο ούτε κάτω από αρρώστιες και δυστυχία», ανέφερε. 

Πηγή: ΧΑΙ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:37