search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:27
MENU CLOSE

Ποιο ελεύθερο κανάλι θα μεταδώσει τον τελικό του Champions League

01.06.2019 07:47
Στην ΕΡΤ ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας - Media

 

Σάββατο, 1η Ιουνίου, ώρα 22:00, «Μετροπολιτάνο», Μαδρίτη.

Ο 64ος τελικός του Champions League είναι, συνάμα, και ο έβδομος «εμφύλιος» στην ιστορία του. Τότεναμ εναντίον Λίβερπουλ ή Λίβερπουλ εναντίον Τότεναμ.

Πώς θα παρακολουθήσουμε τον μεγάλο αγώνα; Με τέσσερις διαφορετικούς τρόπους, τρεις εκ των οποίων… free.

Φυσικά μεταδίδεται από την Cosmote TV, με pre game εκπομπή από τις 20:00 στο Cosmote Sport 1 με τους Τάσο Κολλίντζα, Βασίλη Σαμπράκο και Μιχάλη Τσόχο και καλεσμένο τον Τάκη Φύσσα ενώ απεσταλμένοι στη Μαδρίτη θα είναι ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος και Αντρέα Παλομπαρίνι.

Εκτός από συνδρομητικά όμως, θα μεταδοθεί και από το κανάλι της Cosmote TV στο YouTube! Συνεχίζει τον εμπλουτισμό του περιεχομένου που προσφέρει μέσα από τα social media κανάλια της η Cosmote TV, εντάσσοντας πλέον και τη ζωντανή μετάδοση διοργανώσεων.

Ο τελικός μεταδίδεται παράλληλα κι από την ΕΡΤ, μέσω του ΕΡΤ Sports, Η pre game εκπομπή θα αρχίσει μία ώρα νωρίτερα (21:00) την οποία θα παρουσιάσει ο Ιωσήφ Νικολάου με καλεσμένο στο στούντιο τον Νίκο Νταμπίζα. Για την περιγραφή η σκυτάλη θα πάει στους απεσταλμένους Βασίλη Μπακόπουλο και Γιώργο Χαϊκάλη.

Και, τέλος, τον τελικό η ΕΡΤ θα τον μεταδώσει και από όλα τα ψηφιακά Μέσα της (Υβριδική Τηλεόραση, Web TV – ert.gr, συσκευές iOS και Android).

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:24