search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:42
MENU CLOSE

Αυτός ο ηθοποιός θα υποδυθεί τον Μπάτμαν

01.06.2019 08:48
Αυτός ο ηθοποιός θα υποδυθεί τον Μπάτμαν  - Media

 

Μετά από εβδομάδες εικασιών, βρέθηκε ο ηθοποιός που θα υποδυθεί τον αγαπημένο ήρωα μικρών και μεγάλων. Το όνομα του προκάλεσε έκπληξη αλλά και ικανοποίηση στους φαν της σειράς.

Πρόκειται για τον ηθοποιό Ρόμπερτ Πάτινσον που έκλεισε τελικά για το ρόλο του Μπάτμαν. Διάσημος από τους ρόλους του ως βαμπίρ στις ταινίες Twilight θα υποδυθεί έναν άλλο νυχτερινό ήρωα: τον Batman.

Ο 33χρονος Πάτινσον κληρονομεί τον ρόλο του Μπεν Άφλεκ, του οποίου η θητεία τελείωσε μετά τις εμπορικές απογοητεύσεις του Batman v Superman: Dawn of Justice and Justice League.

Η πρώτη ταινία της σειράς σε σκηνοθεσία Matt Reeves θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο του 2021.

Το στούντιο της Warner Bros επιβεβαίωσε στο Variety την Παρασκευή 31 Μαίου ότι ο Πάτινσον ήρθε πρώτος σε ένα κατάλογο με επιλογές όπως ο Nicholas Hoult . Ο Πάτινσον έχει δουλέψει με σκηνοθέτες όπως ο David Cronenberg, ο David Michôd, οι αδελφοί Safdie και ο James Gray.

Η πρόσφατη συνεργασία του με τη Γαλλίδα σκηνοθέτιδα Claire Denis, στο ερωτικό μυστηριώδες μυθιστόρημα Υψηλή ζωή, του πρόσθεσε θετικά σχόλια για την ερμηνεία του.

Ο ηθοποιός που συνέχισε την πορεία του με ρόλους σε ανεξάρτητες παραγωγές, δείχνει έτοιμος να επιστρέψει στις blockbusters ταινίες, αναλαμβάνοντας να δώσει σάρκα και οστά σε ένα ιδιαίτερα αγαπημένο ήρωα.

Ο Πάτινσον πάντως την τελευταία μέρα του 2018, προφητικά, ευχήθηκε στους διαδικτυακούς του φίλους να έχουν μία καλή χρονιά, φορώντας ένα t-shirt με το αποτύπωμα του Batman.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:40