search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:05
MENU CLOSE

Η εκλογή στην κοινότητα του βγήκε «ξινή» – Του έκοψαν τις ελιές από τη ρίζα

01.06.2019 09:32
Η εκλογή στην κοινότητα του βγήκε «ξινή» - Του έκοψαν τις ελιές από τη ρίζα  - Media

 

Στους μισούς από τους 450 ψηφοφόρους που αποτελούσαν το εκλογικό σώμα της Κοινότητας Στόλων στον Δήμο Κόφινα του Ηρακλείου αναζητούνται οι δράστες μιας πρωτοφανούς δολιοφθοράς στο χωράφι ενός υποψηφίου που βγήκε δεύτερος σε ψήφους με τον συνδυασμό ο οποίος επικράτησε!

Σύμφωνα με το ekriti.gr, o αγρότης Βασίλης Λιλίτσης εξελέγη δεύτερος μετά τον επικεφαλής του συνδυασμού «Δυναμική Κίνηση», στον οποίο συμμετείχε, και ο οποίος κέρδισε τις εκλογές για το Τοπικό Συμβούλιο του χωριού με διαφορά μόλις… οκτώ ψήφων σε σύνολο 450 ψηφοφόρων!

Όμως, η χαρά για την εκλογή του πέρασε σε δεύτερη μοίρα το πρωί της Τρίτης, όταν βρήκε κομμένες από τη ρίζα τις 30 ελιές του ηλικίας τριών και τεσσάρων ετών.

Όπως κατήγγειλε στην Αγροφυλακή ο εκλεγμένος κοινοτικός σύμβουλος, οι ελιές κόπηκαν με πριόνι τη νύχτα της Δευτέρας μετά τις εκλογές, προφανώς από κάποιον ή κάποιους που θέλησαν να τον… τιμωρήσουν για την εκλογή του και τη νίκη του συνδυασμού του, με μια σημαντική ζημιά που θα του στερήσει το φετινό εισόδημα από τα ελαιόδεντρα.

Ωστόσο, υποστήριξε πως δεν έχει προηγούμενα με κάποιον που να θέλει να του κάνει κακό.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:01