search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:51
MENU CLOSE

Φαίη Σκορδά: Ποιο είναι το μέλλον της στον ΑΝΤ1

01.06.2019 09:51
«Επιστρέφουμε ασφαλείς» - Τα μηνύματα των αγαπημένων πρωταγωνιστών της καμπάνιας του ΑΝΤ1 (Videos) - Media

 

Σε φάση σχεδιασμού για την επόμενη σεζόν είναι οι τηλεοπτικοί σταθμοί.

Τα κανάλια έχουν ξεκινήσει τον προγραμματισμό τους για την επόμενη σεζόν προκειμένου να καταφέρουν να κατακτήσουν την κορυφή. Όπως γίνεται αντιληπτό από δημοσιεύματα που έχουν δει μέχρι στιγμής το φως της δημοσιότητας οι ελληνικές σειρές θα κυριαρχήσουν την επόμενη σεζόν.

Τι γίνεται όμως με τα συμβόλαια που λήγουν; Ιδιαίτερα στον ΑΝΤ1 υπάρχουν αρκετά ανοιχτά μέτωπα με κυριότερο αυτό της Φαίης Σκορδά. Το συμβόλαιο της ξανθιάς παρουσιάστρια λήγει τον επόμενο μήνα και όπως είναι λογικό έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις.

Ο ΑΝΤ1 διατηρεί οψιόν ανανέωσης για ακόμη έναν χρόνο ωστόσο δε θα χρησιμοποιηθεί.

Όχι γιατί η Φαίη Σκορδά αποχωρεί αλλά γιατί υπέγραψε νέο συμβόλαιο.

Όπως αναφέρει ο Γρηγόρης Μελάς στο newsit.gr η παρουσιάστρια από τη Θεσσαλονίκη υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τον κανάλι για 2+1 χρόνια έχοντας φυσικά τα ηνία της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης του καναλιού.

Έτσι μετά τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την Μαρία Μπεκατώρου και η Φαίη Σκορδά θα παραμείνει στο κανάλι του Αμαρουσίου για ακόμη δύο τουλάχιστον χρόνια.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50