search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:09
MENU CLOSE

Η συγγνώμη του MasterChef στον Μίκη Θεοδωράκη

01.06.2019 12:15
MasterChef: Ο Γιώργος ζήτησε συγγνώμη από τις κομμώτριες αλλά δεν μετανιώνει για τίποτα - Media

 

Ο Μανώλης Σαρρής, πριν από λίγες ημέρες ανακηρύχθηκε ο μεγάλος νικητής του φετινού MasterChef και μίλησε για πολλά πράγματα που είχαν να κάνουν με το παιχνίδι αλλά ζήτησε και συγγνώμη για μία γκάφα που έκανε κατά τη διάρκεια του ριάλιτι μαγειρικής. 

Ο αγαπημένος παίκτης του φετινού Master Chef, ο οποίος επάξια κέρδισε το έπαθλο των 50.000 ευρώ και τον τίτλο του καλύτερου τηλεοπτικού μάγειρα, αναφέρθηκε στους συμπαίκτες του με τους οποίους θα κρατήσει επαφές και μετά το παιχνίδι.

«Θα κρατήσω επαφή με όποιον θέλει να κρατήσει επαφή μαζί μου. Με όλα τα παιδιά είμαι μια χαρά, δεν έχω κανένα θέμα. Σίγουρα υπάρχουν μερικές συμπάθειες παραπάνω, όπως με την Ιωάννα, με τη Σπυριδούλα, με τον Παντελή, με την Ασημίνα» είπε μεταξύ άλλων στο 7 Μέρες TV ο μεγάλος νικητής.

Όμως, θέλησε να ζητήσει και μία μεγάλη συγγνώμη για μία γκάφα που είχε κάνει όσο βρισκόταν μέσα στο ριάλιτι μαγειρικής και η οποία δεν έμεινε ασχολίαστη.

Ο Μανώλης θέλησε να αποκαταστήσει το… προφίλ του, ζητώντας συγγνώμη από έναν από τους πιο σπουδαίους Έλληνες.

«”Σκότωσα” τον Μίκη Θεοδωράκη. Κάπου μέσα στον εγκλεισμό είχε μπει στο μυαλό μου ότι ο άνθρωπος είχε πεθάνει. Οπότε, έχοντας μια οικειότητα με τη συντάκτρια, το είπα, με διόρθωσε και μετά το ρίξαμε λίγο στην πλάκα ότι πεθάναμε τον άνθρωπο πριν την ώρα του. Να είναι καλά και του ζητάω συγγνώμη, τον εκτιμάω πολύ» είπε στη συνέντευξή του ο νεαρός σεφ, θέλοντας να δώσει ένα τέλος στο όλο θέμα που δημιουργήθηκε.

Πηγή: gosspitv.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:07