search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:32
MENU CLOSE

Ραγδαίες εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ: «Δεν ευχήθηκα καλή επιτυχία στη Φώφη» δηλώνει ο Βενιζέλος

01.06.2019 12:59
Γεννηματά: «Το μήνυμα της κυβέρνησης προς τους πολίτες είναι "αναβάλλετε τη ζωή σας"». - Media

 

Με μια σκληρή δήλωση απάντησε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στην επιλογή της Φώφης Γεννηματά να τοποθετήσει τον Γιώργο Καμίνη στη θέση του επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας του ΚΙΝΑΛ. 

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος αναφέρει ότι το σχέδιο της κ. Γεννηματά «καθιστά το ΚΙΝΑΛ ουρά του ΣΥΡΙΖΑ» και σημειώνει ο ίδιος θα υπερασπιστεί «χωρίς κομματικές δεσμεύσεις τις θέσεις μου για το μέλλον της Πατρίδας».

«Η κυρία Φώφη Γεννηματά ζήτησε να συναντηθούμε σήμερα. Στη συνάντηση μας μου είπε πως θεωρεί ότι έχουμε διαφορές ως προς τη γραμμή του ΚΙΝΑΛ, ότι είχε υποθέσει  πως  επιθυμώ να διαδραματίζω ένα ευρύτερο ρόλο και ότι σε κάθε περίπτωση έχει δεσμευθεί να τοποθετήσει στη θέση του επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας του ΚΙΝΑΛ άλλο πρόσωπο. Μου είπε επίσης ότι δεν θα ήθελε να φανεί ότι δεν στηρίζω εκλογικά το ΚΙΝΑΛ και ως εκ τούτου η τελευταία θέση στο ψηφοδέλτιο επικρατείας θα μπορούσε να καλυφθεί από εμένα», αναφέρει ο Ευάγγελος Βενιζέλος. 

»Ευχαρίστησα την κυρία Γεννηματά γιατί αντιλαμβάνεται το ρόλο μου ως ευρύτερο, αυτό όμως αντιφάσκει με την πρόταση της για τη συμμετοχή μου στην τελευταία θέση του ψηφοδελτίου επικρατείας. Εξέφρασα τη βεβαιότητα μου ότι αντιλαμβάνεται πλήρως τις πολιτικές συνέπειες της επιλογής της. Δεν της  ευχήθηκα καλή επιτυχία σε ένα σχέδιο που καθιστά το ΚΙΝΑΛ ουρά του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά  την ευχαρίστησα γιατί θα έχω πλέον τη δυνατότητα, χωρίς κομματικές δεσμεύσεις, να υπερασπιστώ δυναμικά τις θέσεις μου για το μέλλον της Πατρίδας», προσθέτει. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15