search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:24
MENU CLOSE

Ρωσία: Κατασβέστηκε η φωτιά στο εργοστάσιο εκρηκτικών – Στους 79 ο αριθμός των τραυματιών

01.06.2019 17:10
Ρωσία: Κατασβέστηκε η φωτιά στο εργοστάσιο εκρηκτικών - Στους 79 ο αριθμός των τραυματιών - Media

 

Κατασβέστηκε η πυρκαγιά στο εργοστάσιο Κριστάλ στο Ντζερζίνσκ, στην κεντρική Ρωσία, όπου νωρίτερα σημειώθηκαν εκρήξεις, έγινε γνωστό από το κέντρο επιχειρήσεων έκτακτης ανάγκης, την ώρα που 79 άνθρωποι τραυματίστηκαν, σύμφωνα με τον νεότερο απολογισμό.

«Η πυρκαγιά στο εργοστάσιο Κριστάλ κατασβήστηκε» αναφέρουν οι αρχές.

Ο προηγούμενος απολογισμός έκανε λόγο για 42 τραυματίες. Πέντε κτίρια του εργοστασίου και σχεδόν 180 κτίρια στην ευρύτερη περιοχή υπέστησαν ζημιές από την έκρηξη.

«Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, 79 άνθρωποι αναζήτησαν ιατρική βοήθεια μετά την έκρηξη στο Κριστάλ: 38 εργάτες του εργοστασίου και 41 κάτοικοι της πόλης. Δεν υπάρχουν παιδιά μεταξύ των τραυματιών» επισημαίνεται σε ένα δελτίο τύπου που εξέδωσε το υπουργείο Υγείας.

Δεκαπέντε άνθρωποι νοσηλεύονται, ένας εκ των οποίων βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Όπως μεταδίδει το Interfax, επικαλούμενο τους υπεύθυνους του εργοστασίου, ο διευθυντής του είχε απολυθεί «στην κυριολεξία μία ημέρα πριν» από την έκρηξη για παραβίαση των κανόνων ασφαλείας νωρίτερα αυτόν τον χρόνο. Ο ίδιος είχε κατηγορηθεί για μια έκρηξη που είχε συμβεί τον Απρίλιο κι είχε καταστρέψει ένα τμήμα του εργοστασίου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:23