search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:38
MENU CLOSE

Ζέρβας: Είμαστε εδώ για να ενώσουμε

02.06.2019 09:45
Ζέρβας για 38χρονη: Δεν είμαστε σε καμιά καραντίνα για κορωνοϊό - Προληπτικά μέτρα (Video) - Media

 

«Σήμερα είναι μία σημαντική ημέρα. Οι Θεσσαλονικείς αποφασίζουν για το μέλλον της πόλης τα επόμενα τέσσερα χρόνια», υπογράμμισε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, σε δηλώσεις του μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στο 78Β εκλογικό τμήμα, στο 41 Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης.

«Είμαστε εδώ για να συνθέσουμε, είμαστε εδώ για να ενώσουμε, είμαστε εδώ για να προσφέρουμε την αισιοδοξία ότι οι Θεσσαλονικείς σε τέσσερα χρόνια θα έχουν μία πολύ καλύτερη πόλη , θα ζουν μία πολύ καλύτερη καθημερινότητα», τόνισε ο κ. Ζέρβας.

«Δεν μπορούμε να γυρίσουμε πίσω, κοιτάμε μπροστά, όλοι μαζί, ενωμένοι, σε τέσσερα χρόνια θα έχουμε τη Θεσσαλονίκη που θέλουμε. Γι αυτούς τους λόγους λοιπόν, πιστεύω ότι σήμερα είναι μία μέρα χαράς για τη Θεσσαλονίκη, μία ημέρα νίκης για τη Θεσσαλονίκη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ζέρβας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:38