search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 09:54
MENU CLOSE

Η απάντηση του Νεϊμάρ στην κατηγορία για βιασμό – Και οι τολμηρές φωτογραφίες

02.06.2019 11:33
O Nεϊμάρ περιμένει τον Γιάννη στο Παρίσι (Video) - Media

 

Μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη έχει ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής Νεϊμάρ ντα Σίλβα Σάντος Τζούνιορ. 

Νεαρή γυναίκα, η οποία θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της, κατήγγειλε τον ποδοσφαιριστή για σεξουαλική επαφή με τη βία. 

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε η γυναίκα, οι δύο τους κανόνισαν να συναντηθούν, μέσω social media.

Το ραντεβού δόθηκε για τις 15 Μαΐου σε ξενοδοχείο στο Παρίσι. 

Ο Νεϊμάρ εμφανίστηκε μεθυσμένος στις 20:00 στο ξενοδοχείο. Ξαφνικά «έγινε επιθετικός» και την ανάγκασε δια της βίας σε σεξουαλική επαφή, είπε.

Δυο ημέρες αργότερα η νεαρή γυναίκα αποχώρησε από τη γαλλική πρωτεύουσα, αλλά δεν κατήγγειλε το συμβάν στις γαλλικές αρχές γιατί είχε υποστεί σοκ, υποστήριξε.

Εντούτοις, στις 31 Μαΐου έκανε την καταγγελία στην αστυνομία του Σάο Πάουλο. 

Η απάντηση του Νεϊμάρ 

Στις κατηγορίες για βιασμό ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής απάντησε με ένα video στο Instagram. 

Παράλληλα έδωσε στη δημοσιότητα μηνύματα και φωτογραφίες τα οποία -λέει- του «έστειλε η γυναίκα που τον κατήγγειλε» στο WhatsApp μερικές ημέρες μετά τη συνάντησή τους.

«Όποιος με ξέρει, γνωρίζει τη συμπεριφορά μου και πως ποτέ δεν θα έκανα κάτι τέτοιο» αναφέρει -μεταξύ άλλων- ο άσσος της Παρί Σεν Ζερμέν. «Ελπίζω οι ερευνητές να διαβάσουν τα μηνύματα και να δουν τι συνέβη», πρόσθεσε. 

Εκπρόσωποι του Νεϊμάρ ανέφεραν σε δήλωσή τους: «Αν και τον εξέπληξαν τα νέα, τα γεγονότα ήταν γνωστά στον παίκτη και την ομάδα του, δεδομένου ότι πριν λίγες ημέρες υπήρξε θύμα απόπειρας εκβιασμού από δικηγόρο από το Σάο Πάουλο, ο οποίος είπε ότι εκπροσωπούσε το φερόμενο ως θύμα. Απορρίπτουμε τις κατηγορίες και πάνω απ’ όλα την έκθεση στα ΜΜΕ μιας εξαιρετικά αρνητικής κατάστασης. Όλες οι αποδείξεις της απόπειρας εκβιασμού και του μη βιασμού θα κατατεθούν στις αστυνομικές αρχές σύντομα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 09:53