04/04/2020 03:12:28

Σταθάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί την ανατροπή – Δεν πήγαν στη ΝΔ οι ψηφοφόροι μας

Σταθάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί την ανατροπή – Δεν πήγαν στη ΝΔ οι ψηφοφόροι μας - Media

 

Την πεποίθηση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά την εκλογική ήττα της προηγούμενης Κυριακής, μπορεί σε ένα μήνα, να φτάσει σε μία μεγάλη ανατροπή, κερδίζοντας στις βουλευτικές εκλογές, ξανά την εμπιστοσύνη των πολιτών, εξέφρασε την Κυριακή μιλώντας στο zarpanews.gr, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στο 12ο Δημοτικό στον Κουμπέ, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης. 

«Εμείς προσερχόμαστε στη νέα εκλογική μάχη παίρνοντας ως δεδομένο ότι υπάρχει ένα προφανές όφελος της Νέας Δημοκρατίας, αλλά η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών που δεν μας ψήφισαν, δεν στράφηκαν στη Νέα Δημοκρατία” υποστήριξε αρχικά κ. Σταθάκης και συμπλήρωσε:

«Αυτή είναι η συντριπτική πλειοψηφία και το στοίχημα μας είναι να ξανακερδίσουμε τους πολίτες που μας είχαν ψηφίσει… Δεν ψήφισαν τα κόμματα που βρίσκονται στην άλλη πλευρά, άρα για εμάς είναι ανοικτό αυτό το πεδίο για την ανάκτηση της δυναμικής και της δημιουργίας των προϋποθέσεων για μια μεγάλη ανατροπή».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.