search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:11
MENU CLOSE

Xρηστίδης: Επιλογή Βενιζέλου η δήλωση αποχώρησης – Το ΚΙΝΑΛ δεν γίνεται «ουρά του ΣΥΡΙΖΑ»

02.06.2019 15:43
Παύλος Χρηστίδης: Παντρεύτηκε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ - Media

 

«Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, όπως και κάθε πρόεδρος κόμματος έχει την απόλυτη επιλογή για τον πρώτο στο Επικρατείας με ό,τι αυτό συμβολίζει» δήλωσε στην ΕΡΤ ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης.

Μάλιστα, αρνήθηκε ότι με την επιλογή τοποθέτησης του Γιώργου Καμίνη αντί του Ευάγγελου Βενιζέλου στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας του κόμματος, το ΚΙΝΑΛ γίνεται με τον τρόπο αυτό «ουρά του ΣΥΡΙΖΑ». «Ακριβώς το αντίθετο συμβολίζει» τόνισε και πρόσθεσε ότι «το ΚΙΝΑΛ έχει αποφασίσει την διεύρυνση του χώρου, έχουμε ανοίξει μια μεγάλη πόρτα για τους προοδευτικούς πολίτες που έχουν κουραστεί».

Στη συνέχεια, ανέφερε πως «δίνουμε μια μάχη πέρα και πάνω από πρόσωπα, που έχει ως στόχο να ηττηθεί η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και να αποτελέσει το ΚΙΝΑΛ ανάχωμα στο σχέδιο της ΝΔ».

«Θέλω επίσης να σας πως είναι επιλογή του κυρίου Βενιζέλου να κάνει την δήλωση αποχώρησης από το ΚΙΝΑΛ», είπε ο Π. Χρηστίδης.

Αναφερόμενος στον πολιτικό συμβολισμό της επιλογής Καμίνη, είπε πως πρόκειται για έναν πολύ επιτυχημένο δήμαρχο, που πέταξε την Χρυσή Αυγή έξω από τον δήμο επανειλημμένα, δεν προέρχεται από τον σκληρό πυρήνα του ΠΑΣΟΚ, αλλά έχει αποδεχθεί την συμβολή του, που ήταν υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ και έχει αποδεχθεί το πώς πρέπει να προχωρήσει από εδώ και μπρος».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:08