search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 12:01
MENU CLOSE

Ρένα Δούρου: Πήρα τον Πατούλη και δεν μου απάντησε – Συναίνεση την επόμενη μέρα (Video)

02.06.2019 20:01
4819034.jpg

 

Πρόσκληση στον Γιώργο Πατούλη αλλά και στους επικεφαλής όλων των παρατάξεων της Περιφέρειας για συνάντηση τις επόμενες ημέρες προκειμένου να επιχειρηθεί για όλα τα μεγάλα ζητήματα συναινετική λύση, απηύθυνε η Ρένα Δούρου

Η ίδια δήλωσε ότι πήρε τηλέφωνο για να συγχαρεί τον Γιώργο Πατούλη αλλά δεν στάθηκε δυνατό να συνομιλήσουν.

«Σε ό, τι με αφορά, θα συνεχίσω να το κάνω πράξη. Για όλα τα μεγάλα ζητήματα που έχουμε μπροστά μας, χρειάζεται συναινετική λήψη αποφάσεων, με τις άλλες παρατάξεις και θέλω να σας πω ότι δεν θα περιμένω την ημερολογιακή αλλαγή θητείας, την 1η Σεπτεμβρίου. Ήδη έχω καλέσει τον κ. Πατούλη, αφενός για να τον συγχαρώ αλλά και για να του ανακοινώσω ότι τις επόμενες μέρες θα ζητήσω να τον συναντήσω καθώς και τους υπόλοιπους επικεφαλής για να δούμε μία σειρά από θέματα που τώρα πια θέλουν συμφωνία και συναίνεση. Δυστυχώς δεν ήταν σε θέση να μου απαντήσει, δεν σήκωσε το τηλέφωνο».

«Σταθήκαμε όρθιοι σε πείσμα της παραπληροφόρησης και της εργαλειοποίησης δύο εθνικών τραγωδιών», πρόσθεσε η Ρένα Δούρου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 12:00