search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 10:50
MENU CLOSE

«Ο Κυριακού μου πρότεινε να παρουσιάσω τον Πρωινό Καφέ και είπα, όχι – Ήταν τυχερό να το παρουσιάσει η Μενεγάκη» (Video)

03.06.2019 10:13
«Ο Κυριακού μου πρότεινε να παρουσιάσω τον Πρωινό Καφέ και είπα, όχι -  Ήταν τυχερό να το παρουσιάσει η Μενεγάκη» (Video) - Media

 

Ήταν στο απόγειο της καριέρας της και λίγο πριν προσπαθήσει να μείνει έγκυος με εξωσωματική όταν ξαφνικά διαγνώστηκε με καρκίνο στο στήθος.

Ο λόγος για τη Βάσια Τριφύλλη η οποία μίλησε για εκείνη τη δύσκολη περίοδο της ζωής της, αποκαλύπτοντας, μεταξύ άλλων, πως μια από τις επαγγελματικές προτάσεις που έχει αρνηθεί είναι και αυτή της παρουσίασης του «Πρωινού Καφέ»

«Μετά τους “Αυθαίρετους” μου πρότειναν να κάνω το “Ραντεβού στα τυφλά” και πάνω στην μεγάλη μου επιτυχία, έπαθα Καρκίνο στο στήθος. Έκανα 80 ακτινοβολίες. Ο Καρκίνος μου έτυχε την περίοδο που ήθελα να κάνω εξωσωματική για να κάνω παιδί.

Είχα σχέση με τον Κώστα Χατζηχρήστο, αλλά ήταν μία σχέση ενός καταπληκτικού ταλέντου που με διάλεξε και με ερωτεύτηκε, εγώ δεν τον ερωτεύτηκα γιατί τότε αγαπούσα τον Φάνη Χηνά. Δεν ήμουν του κερατώματος, αντιθέτως έχω φάει το κέρατο της ζωής μου, κι όταν το έκανα, δεν το έκανα για να το μάθει ο άλλος αλλά για μένα.

Πρέπει να με “μουντζώσετε” γιατί ο Μίνως Κυριακού μου έκανε πρόταση να παρουσιάσω τον “Πρωινό καφέ” και είπα, όχι! Ήταν τυχερό να το παρουσιάσει η Ελένη Μενεγάκη!» είπε χαρακτηριστικά. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 10:50