search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:34
MENU CLOSE

Ο αρχηγός έχει μεγάλα κέφια και οδηγεί τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στους τελικούς

03.06.2019 11:10
Ο αρχηγός έχει μεγάλα κέφια και οδηγεί τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στους τελικούς - Media

 

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ «ζεσταίνει» τις μηχανές του για τους τελικούς της Basket League, με στόχο ένα ακόμη νταμπλ. Με νίκη απόψε (21:00) στο Περιστέρι θα «σφραγίσει» το εισιτήριό του για τους τελικούς του πρωταθλήματος και θα περιμένει να μάθει αν αντίπαλός του θα είναι η ΑΕΚ ή ο Προμηθέας.

Στους δυο πρώτους ημιτελικούς με το Περιστέρι κέρδισε άνετα με 91-68 εκτός έδρας και με 86-66 στο ΟΑΚΑ. Ο Νικ Καλάθης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ και στους δύο αγώνες.

Στο πρώτο παιχνίδι, στο Περιστέρι, πέτυχε 19 πόντους, πήρε 6 ριμπάουντ και έδωσε 11 ασίστ. Στον αγώνα του Σαββάτου, στο ΟΑΚΑ, ο απολογισμός του ήταν 14 πόντοι, 13 ασίστ και 4 ριμπάουντ σε 23 λεπτά συμμετοχής.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ιδιαίτερα ανταγωνιστική απόδοση στο σημερινό ημιτελικό των playoffs της Basket League Περιστέρι-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ για τους Over/Under 13,5 πόντους του Νικ Καλάθη.

Ο αρχηγός έχει μεγάλα κέφια και ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ με … σπασμένα φρένα «τρέχει» για τους τελικούς της Basket League.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:32