search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:09
MENU CLOSE

Δείτε το βίντεο από τα νέα έργα που παρέδωσε ο ΟΠΑΠ στο παιδιατρικό νοσοκομείο «Η Αγία Σοφία» και την τελετή εγκαινίων

03.06.2019 14:39
ΟΠΑΠ Game Time ΜΠΑΣΚΕΤ: Ο Γιώργος Συρίγος αναλύει Ευρωλίγκα, Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και Ολυμπιακό - Media

 

Έτοιμος να φιλοξενήσει παιδιά που χρήζουν νοσηλείας, σε ένα ευχάριστο περιβάλλον με σύγχρονες και υψηλής ποιότητας εγκαταστάσεις, είναι πλέον ο τέταρτος όροφος του παιδιατρικού νοσοκομείου «Η Αγία Σοφία», ο οποίος ανακαινίστηκε πλήρως από τον ΟΠΑΠ. Το νέο έργο, το οποίο παραδόθηκε την Πέμπτη 30 Μαΐου 2019, περιλαμβάνει δύο νοσηλευτικές μονάδες, συνολικής έκτασης 1.610 τετραγωνικών μέτρων και δυναμικότητας 70 κλινών. Με την περάτωση αυτού του έργου, έχει ολοκληρωθεί πλέον το 64% της ανακαίνισης των δύο παιδιατρικών νοσοκομείων «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης & Αγλαΐα Κυριακού», την οποία υλοποιεί ο ΟΠΑΠ, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητάς του.

Το νέο έργο παραδόθηκε παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, και του Υπουργού Υγείας, Ανδρέα Ξανθού. Δείτε το βίντεο από την τελετή εγκαινίων και τους ανακαινισμένους χώρους:

Έργο ζωής από τον ΟΠΑΠ για τα παιδιά

Ο ΟΠΑΠ ξεκίνησε το έργο ανακαίνισης στα δύο νοσοκομεία «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού» τον Απρίλιο του 2014. Μέχρι σήμερα έχουν παραδοθεί 24 έργα ανακαίνισης, μεταξύ των οποίων 18 νοσηλευτικές μονάδες, συνολικής έκτασης 11.540 τετραγωνικών μέτρων και δυναμικότητας 415 κλινών.

Τα έργα περιλαμβάνουν τον πλήρη εκσυγχρονισμό των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων και των συστημάτων κλιματισμού, θέρμανσης και εξαερισμού, καθώς και τον εφοδιασμό με τον απαραίτητο γραφειακό και ξενοδοχειακό εξοπλισμό. Επίσης, πραγματοποιούνται εκτενείς χρωματικές και διακοσμητικές παρεμβάσεις, οι οποίες δημιουργούν πλέον ένα ευχάριστο περιβάλλον νοσηλείας για τους μικρούς ασθενείς.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:09