search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:06
MENU CLOSE

Τα μαζεύει ο Μπογδάνος για τα «τανκς στην ΕΡΤ»: Απάντησα ηλιθιωδώς…

03.06.2019 15:07
Καταδίκη Πολάκη για προσβολή προσωπικότητας του Μπογδάνου – Καλείται να καταβάλει 7.000 ευρώ - Media
 
«Τα μαζεύει» για το διαβόητο ποστ του στο Twitter περί «τανκς στην ΕΡΤ» ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Μπογδάνος, λίγο μετά την επισημοποίηση της υποψηφιότητάς του στην Α’ Αθηνών στα ψηφοδέλτια της ΝΔ.
 
Όπως είχε θυμίσει και το «Π», ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος είχε συζήτηση με άλλο χρήστη του Twitter και όταν εκείνος του είπε ότι θέλει «ένα τανκς απέξω», ο δημοσιογράφος είχε γράψει «ψηφίστε σωστά και τό’χουμε», προκαλώντας αυστηρή δήλωση της εκπροσώπου της ΝΔ Μαρίας Σπυράκη.
Αυτή τη φορά, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο Κ. Μπογδάνος έκανε την αυτοκριτική του για το ποστ, λέγοντας: «Το σχόλιο που έκανα… εγώ απάντησα εντελώς εσφαλμένα, ηλιθιωδώς θα έλεγα, στη μέση της νύχτας, σε ένα tweet ενός πολύ υπόπτου προφίλ. Δεν είμαι καθόλου βέβαιος ότι ήταν πραγματικό προφίλ, μπορεί να ήταν και βαλτός».
 
Προσέθεσε, δε, ότι «το να μου βάζουν στο στόμα ότι φρονώ πως πρέπει να μπουν τα τανκς στην ΕΡΤ δεν είναι μόνο ψευδές, αλλά είναι και αήθες. Το είδα χθες να συμβαίνει και από τον κ. Μπαλάφα, τον κ. Βαρεμένο, ο οποίος έλεγε ότι ο Αδωνις Γεωργιάδης παίρνει χάπια… Με τους κυρίους αυτούς αν το συνεχίσουν μόνο δικαστικά μπορώ να το πάω».
 
Κατέληξε δε λέγοντας ότι «λυπάμαι πάρα πολύ για αυτό που είπα. Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να δω τανκς στην ΕΡΤ, ούτε πουθενά».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:04