search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:41
MENU CLOSE

Συνάντηση Αβραμόπουλου – Ερντογάν

03.06.2019 18:47
Συνάντηση Αβραμόπουλου - Ερντογάν  - Media

 

Ολοκληρώθηκαν οι επαφές του Ευρωπαίου Επιτρόπου Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου στην Κωνσταντινούπολη. Ο Ευρωπαίος Επίτροπος είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Τουρκίας κ. Ταγίπ Ερντογάν.

Η συζήτηση διεξήχθη μέσα σε ένα ιδιαίτερα φιλικό κλίμα και κάλυψε ένα μεγάλο εύρος θεμάτων των Ευρω-τουρκικών σχέσεων και ιδιαιτέρως την συνεργασία ΕΕ-Τουρκίας για την αντιμετώπιση των προκλήσεων στο μεταναστευτικό και την ασφάλεια.

Ο κ. Αβραμόπουλος συναντήθηκε, επίσης, με τον Υπουργό Εσωτερικών της Τουρκίας κ. Süleyman Soylu όπου συζήτησαν για την εφαρμογή της Δήλωσης ΕΕ-Τουρκίας και την συνεργασία στο μεταναστευτικό, την ασφάλεια και την διαχείριση των συνόρων. Τέλος, ο Ευρωπαίος Επίτροπος είχε συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο όπου και συζήτησαν για τα θέματα του Πατριαρχείου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:39