search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 21:53
MENU CLOSE

Σοκαριστικό βίντεο: Ληστής κοπανάει στο κεφάλι με βαρύ ρόπαλο γυναίκα υπάλληλο για να την κλέψει (Video)

04.06.2019 06:11
Σοκαριστικό βίντεο: Ληστής κοπανάει στο κεφάλι με βαρύ ρόπαλο γυναίκα υπάλληλο για να την κλέψει (Video) - Media

 

Το βίντεο είναι σοκαριστικό. Δείχνει έναν ληστή δίχως μάσκα να χτυπάει με βια από πίσω με ένα βαρύ ρόπαλο μια 52χρονη γυναίκα υπάλληλο καταστήματος με σκοπό να τη ληστέψει.

Το περιστατικό συνέβη στο Μεξικό στην πόλη Ναβοχόα, σε ένα κατάστημα με αθλητικά είδη. Δράστης είναι ο Χοσέ Μαρτίν ο οποίος αναγνωρίστηκε από το βίντεο της κάμερας ασφαλείας. Ο Χοσέ βρίσκεται στην είσοδο και περιεργάζεται σαν πελάτης ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ. Η υπάλληλος έχει πάει κοντά του να τον βοηθήσει και μόλις εκείνη του γυρίζει την πλάτη για να πάει πίσω στον πάγκο της ο Χοσέ την κοπανάει βάναυσα στο κεφάλι, μπαίνει πίσω από τον πάγκο, κλέβει και μετά φεύγει.

Η αστυνομία κατάφερε να συλλάβει τον Χοσέ με την βοήθεια ενός οδηγού ταξί ο οποίος είδε στο facebook το σοκαριστικό βίντεο που ανέβασε ο γιος της 52χρονης, τον αναγνώρισε και είπε που τον άφησε με το ταξί.

Η 52χρονη γυναίκα δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή καθώς έχει ήδη υποβληθεί σε 10ωρη χειρουργική επέμβαση προκειμένου να αντιμετωπιστεί το οίδημα που της προκάλεσε το σφοδρό χτύπημα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 21:53