search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:07
MENU CLOSE

Οι Dark Impulse Trio στο JAZZPOiNT (Photos)

04.06.2019 07:42
Οι Dark Impulse Trio στο JAZZPOiNT (Photos) - Media

 

Στο απόλυτο jazz στέκι, το JAZZPOiNT, θα εμφανιστούν οι Dark Impulse Trio με αφορμή την κυκλοφορία του νέου τους album “A Daily Life”, το Σάββατο 8 Ιουνίου!

Oι Dark Impulse Trio είναι ενα σχήμα που δημιουργήθηκε στα τέλη του 2014, από τους Αποστόλη Κυριάκο στην ηλεκτρική κιθάρα, τον Θάνο Μπέκα στο ηλεκτρικό μπάσο και τον Σπύρο Οικονομόπουλο στα drums. Η μουσική του σχήματος αφορά το ευρύτερο φάσμα της jazz, απο το blues,το be bop και το hard bop,τη modal και τη latin jazz και τις όποιες προεκτασεις τους, με βασικό σκοπό την έκφραση μέσα απο τον αυτοσχεδιασμό και την επικοινωνία των τριων μουσικών μεταξύ τους με σεβασμό στη παράδοση και τις ρίζες της jazz μουσικής, αλλά και την ταυτόχρονη παρατήρηση στα σύγχρονα δρώμενα της συγκεκριμένης μουσικής σκηνής.

Το σχήμα έχει ήδη διασκευάσει υλικό μερικών από τους σπουδαιότερους συνθέτες και μουσικούς της jazz μεταξυ των οποίων είναι οι: Charlie Parker, Miles Davis,Joe Henderson,Steve Swallow,Thad Jones,Wayne Shorter παρουσιάζοντας το σε live εμφανίσεις στην Αθήνα (https://www.youtube.com/watch?v=gPluI8TZ130) και κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου του 2017 ηχογράφησε το πρώτο του CD με τίτλο ”Α Fake Romance’. Ενα χρόνο αργότερα ηχογράφησηαν το δεύτερο cd με τίτλο “A Daily Life. (https://thedarkimpulsetrio1.bandcamp.com).

Info

Σάββατο 8 Ιουνίου 2019

Doors open: 22:00

The show begins: 23:00

Τιμές:

Είσοδος : 4 ευρώ

Προπώληση εισητηρίων Viva.gr

* Η επικοινωνία για την κράτηση της θέσης είναι υποχρεωτική, στο τηλ. 2109803398

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:06