search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:35
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Κρατούσε φυλακισμένη 33χρονη και τη βίαζε κατ’ επανάληψη

04.06.2019 13:17
Θεσσαλονίκη: Κρατούσε φυλακισμένη 33χρονη και τη βίαζε κατ

 

Τον εφιάλτη στα χέρια ενός 34χρονου Τούρκου έζησε μία 33χρονη από το Ιράκ στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το thestival.gr, ο δράστης εκμεταλλευόμενος την ευάλωτη θέση της 33χρονης την κατακρατούσε παρά τη θέλησή της και με χρήση βίας προέβαινε κατ’ εξακολούθηση σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της.

Η υπόθεση εξιχνιάσθηκε έπειτα από μεθοδική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκη.

Ο 34χρονος συνελήφθη χθες και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για εμπορία ανθρώπων, βιασμό, απρόκλητη επικίνδυνη σωματική βλάβη, κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια και διευκόλυνση εισόδου πολιτών τρίτης χώρας.

Η έρευνα ξεκίνησε μετά από καταγγελία της 33χρονης, σύμφωνα με την οποία ο συλληφθείς στο πλαίσιο λαθροδιακίνησης, μετέφερε έναντι χρηματικού ποσού, την ίδια και τα δύο ανήλικα τέκνα της παράνομα στη χώρα μας από την Τουρκία και την κρατούσε παρά τη θέλησή της σε διαμέρισμα στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Βόλβης.

Κατά την παραμονή της στην Τουρκία και στην Ελλάδα, ο δράστης εκμεταλλευόμενος την ευάλωτη θέση της παθούσας, με τη χρήση βίας και απειλής βίας σε βάρος της ίδιας και των ανήλικων τέκνων της, προέβαινε κατ’ εξακολούθηση σε ασελγείς πράξεις.

Επιπλέον, σύμφωνα με την καταγγελία της 33χρονης ο συλληφθείς κατά τη διαμονή τους στην Τουρκία προέβαινε σε ασελγείς πράξεις και σε βάρος του ανήλικου υιού της.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:35