search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 14:16
MENU CLOSE

Το στίγμα της νέας προεκλογικής εκστρατείας δίνει ο Τσίπρας στην ΕΡΤ το βράδυ

04.06.2019 13:53
Το στίγμα της νέας προεκλογικής εκστρατείας δίνει ο Τσίπρας στην ΕΡΤ το βράδυ - Media
 
Σε εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη προχωρά απόψε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μετά την ολοκλήρωση των εκλογικών αναμετρήσεων και εν όψει της νέας προεκλογικής περιόδου για τις κάλπες της 7ης Ιουλίου.
 
Αν και η διαμόρφωση του προγράμματος δεν έχει ολοκληρωθεί ο πρωθυπουργός, αναμένεται ότι θα δώσει το στίγμα αυτής της νέας προεκλογικής περιόδου, στίγμα που θα ενσωματώνει τα μηνύματα και τα συμπεράσματα από τις κάλπες των ευρωεκλογών και των αυτοδιοικητικών εκλογών όπου ο ΣΥΡΙΖΑ υπέστη συντριπτική ήττα.
 
Ο πρωθυπουργός αναμένεται να επισκεφθεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο για την προκήρυξη των εκλογών το διάστημα 10 – 13 Ιουνίου, σύμφωνα με την νεότερη ενημέρωση που έκανε νωρίτερα σήμερα ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες.
 
Στο μεταξύ υπό αναδιοργάνωση βρίσκεται το επιτελείο το οποίο θα πλαισιώσει τον Αλέξη Τσίπρα στη νέα προεκλογική εκστρατεία. Η Έφη Αχτσιόγλου, εκτός απροόπτου, αναμένεται πως θα αναλάβει εκπρόσωπος ΣΥΡΙΖΑ, καθώς το κέντρο βάρους της εκπροσώπησης αναμένεται να μετατεθεί στο κόμμα.
 
Το επιτελείο που τρέχει τη νέα καμπάνια απαρτίζεται περαν του πρωθυπουργού από τους Πάνο Σκουρλέτη, Νίκο Παππά, Δημήτρη Τζανακόπουλο, Ευκλείδη Τσακαλώτο, Έφη Αχτσιόγλου και Αλέξη Χαρίτση.
 
Οι Γιάννης Δραγασάκης, Ευκλείδης Τσακαλώτος και Αλέξης Χαρίτσης διαμορφώνουν το νέο πρόγραμμα με την εντολή να δοθεί έμφαση σε προτάσεις για τα μεσαία στρώματα.
 
Την Επιτροπή για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων συγκροτούν πλην των Τσίπρα και Σκουρλέτη, οι Αντώνης Κοτσακάς, Αλέκος Φλαμπουράρης, Έφη Καλαμαρά, Δημήτρης Βίτσας και Θοδωρής Δρίτσας.
 
Τα ψηφοδέλτια αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί ως το τέλος της εβδομάδας προκειμένου να πάρουν την τελική έγκριση της Κεντρικής Επιτροπής, πιθανότατα μέσα στο Σαββατοκύριακο.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 14:14