search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:48
MENU CLOSE

Κτηνωδία: Έκοψαν την ουρά ζωντανού καρχαρία (Video, σκληρές εικόνες)

04.06.2019 15:13
Κτηνωδία: Έκοψαν την ουρά ζωντανού καρχαρία (Video, σκληρές εικόνες) - Media

 

Την οργή των πάντων ξεσήκωσε βίντεο που ανέβασαν στο διαδίκτυο δύο ψαράδες και που τους δείχνει να βασανίζουν κτηνωδώς έναν μικρό και άκακο για τους ανθρώπους καρχαρία.

Στο εφιαλτικό βίντεο ο δύο άνδρες εμφανίζονται να πιάνουν έναν καρχαρία της Γροιλανδίας, να τον φέρνουν κoντά στη βάρκα τους και στη συνέχεια να του κόβουν την ουρά.

Η πράξη αυτή, πέραν του ότι καταδίκασε το άτυχο ψάρι σε βέβαιο και εξαιρετικά οδυνηρό θάνατο, απέδειξε για άλλη μια φορά ότι ο άνθρωπος είναι ικανός για το χειρότερο.

Φυσικά, το βίντεο του ακρωτηριασμού του καρχαρία ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών και αντιδράσεων στο διαδίκτυο και ο πέλεκυς έπεσε βαρύς επί των κεφαλών των δύο ανδρών.

Οι δύο ψαράδες απολύθηκαν από το ισλανδικό αλιευτικό όπου δούλευαν και πλέον βρίσκονται μπροστά στο ενδεχόμενο να τους ασκηθεί δίωξη για βασανισμό ζώου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10