search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 12:35
MENU CLOSE

Γιατί απουσίασε η Μέγκαν Μαρκλ από το δείπνο προς τιμήν του Ντόναλντ και της Μελάνια Τραμπ

04.06.2019 19:40
Γιατί απουσίασε η Μέγκαν Μαρκλ από το δείπνο προς τιμήν του Ντόναλντ και της Μελάνια Τραμπ - Media

 

Όλη η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας ήταν εκεί πλην της Μέγκαν Μαρκλ.

Η επίσκεψη του ζεύγους Trump στη Βρετανία είναι γεγονός και το δείπνο προς τιμήν του προεδρικού ζευγαριού στο Παλάτι έκλεψε τις εντυπώσεις.

Ο Ντόναλντ και η Μελάνια Τραμπ έφτασαν στην Βρετανία τη Δευτέρα και στην υποδοχή τους βρέθηκε η βασίλισσα Ελισάβετ αλλά όχι η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι, αλλά ούτε και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον.

Κι ενώ ο Πρόεδρος των ΗΠΑ θα συμπληρώσει τρεις ημέρες στην βρετανική πρωτεύουσα, εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως στο δείπνο που διοργανώθηκε προς τιμήν του έλειπε η μοναδική Αμερικανίδα πολίτης της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Στο εν λόγω δείπνο στο οποίο έδωσε τελικά το παρόν και ο πρίγκιπας Χάρι και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ αλλά και η Κέιτ Μίντλετον έλειπε η Μέγκαν Μαρκλ και ο λόγος είναι απλός. Η Μαρκλ, που στις 6 Μαΐου έφερε στον κόσμο το γιο της Archi Harrison, βρίσκεται σε άδεια μητρότητας.

Πηγή: queen.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 12:34