search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:06
MENU CLOSE

Ν.Δ: Αμετανόητος ο Τσίπρας παρά το διπλό μήνυμα των πολιτών στις εκλογές

05.06.2019 06:06
Πηγές της ΝΔ προς τον ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Τσίπρας πού έχει εξαφανιστεί αυτές τις κρίσιμες στιγμές;	 - Media

 

Η Νέα Δημοκρατία αντέδρασε στη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στην ΕΡΤ. Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές, στην τροπολογία που θέλει να φέρει για την μείωση του αφορολόγητου, αλλά και τη λειτουργία της Βουλής, ώστε να περάσουν τροπολογίες που ετοιμάζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία κάνει λόγο για έναν «αμετανόητο πρωθυπουργό», που «δεν πήρε το μήνυμα από τους πολίτες». 

Η ανακοίνωση της ΝΔ για την συνέντευξη Τσίπρα:

«Ο κ. Τσίπρας για μια ακόμη φορά επιβεβαίωσε ότι είναι αμετανόητος παρά το διπλό μήνυμα που του έστειλαν οι πολίτες στις εκλογές. Αφού μετέτρεψε τη Βουλή σε πλυντήριο των τελευταίων ρουσφετολογικών διευθετήσεων του ΣΥΡΙΖΑ, σύρεται πλέον να υιοθετήσει την πρόταση της ΝΔ για τη μη μείωση του αφορολόγητου την οποία μόνος του ψήφισε.

Προφανώς αδυνατεί να συνειδητοποιήσει ότι οι πολίτες μετρούν πλέον αντίστροφα τις μέρες για να γίνει οριστικά πράξη η πολιτική αλλαγή που επιθυμούν».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:48