search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:05
MENU CLOSE

Ηράκλειο: Σοκ για τον 27χρονο που αυτοκτόνησε – Είχε γράψει «συγγνώμη» στο Facebook

05.06.2019 06:16
Ηράκλειο: Σοκ για τον 27χρονο που αυτοκτόνησε - Είχε γράψει «συγγνώμη» στο Facebook - Media

 

To τελευταίο αντίο λένε σήμερα Τετάρτη οικογένεια και φίλοι στον 27χρονο Πανο.

Ο νεαρός έκανε βουτιά θανάτου από τα ενετικά τείχη πάνω από την Πύλη Ιησού, σοκάροντας τους περαστικούς.

Ο νεαρός, με ένα μήνυμα στο Facebook προανήγγειλε την απόφασή του, ζητώντας συγγνώμη για τον πόνο που θα προκαλούσε. Η είδηση πάγωσε το Ηράκλειο.

Ο νεαρός ήταν γιος γνωστού επιχειρηματία που διατηρεί επιχείρηση λίγα μέτρα από το σημείο όπου βρέθηκε νεκρός, μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Τετάρτη στις 12.00 από τον Ιερό Ναό Αφέντη Χριστού στις Πατέλες, ενώ η σορός θα βρίσκεται στο ναό από τις 11.00. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 27χρονος αυτόχειρας δεν αντιμετώπιζε κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα, ενώ προέρχεται από γνωστη οικογένεια του νησιού.

Λίγα μέτρα πιο κάτω, βρισκόταν το κατάστημα της οικογένειας. Εκείνη την ώρα βρισκόταν μέσα η μητέρα του. Όταν αντιλήφθηκε ότι νεκρός στο οδόστρωμα ήταν ο γιος της, ξέσπασε.

Όπως φαίνεται, ο νεαρός δεν άντεξε τον χωρισμό του με την κοπέλα του την οποία λάτρευε και αποφάσισε να βάλει τέλος στην ζωή του. Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχε φανερώσει κάποιο δείγμα κατάθλιψης ή απογοήτευσης. Κανείς δεν είχε υποψιαστεί ότι θα έβαζε τέλος στην ζωή του.

Στο σημείο βρέθηκαν και πάρα πολλοί φίλοι του 27χρονου από το κλαμπ της Ορίτζιναλ να πουν το τελευταίο αντιο στον φίλο τους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:04