search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:32
MENU CLOSE

Η κόρη του πρίγκιπα Αλβέρτου στη σειρά «The Marvelous Mrs. Maisel»

05.06.2019 07:03
Η κόρη του πρίγκιπα Αλβέρτου στη σειρά «The Marvelous Mrs. Maisel» - Media

 

Η κόρη του πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό, Τζασμίν Γκρέις Γκριμάλντι θα συμμετάσχει στην επόμενη σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Amazon «The Marvelous Mrs. Maisel».

Η ηθοποιός, η οποία μέχρι στιγμής είχε μερικούς μικρούς ρόλους, δημοσίευσε μια φωτογραφία της στο Instragram, να φορά κοστούμι της βραβευμένης σειράς με πρωταγωνίστρια τη Ρέιτσελ Μπρόσναχαν.

Για το στιγμιότυπο έγραψε : «Σας ευχαριστώ για την πρώτη εμπειρία!»

Αν και δεν μπόρεσε να αποκαλύψει ποιον ρόλο θα έχει, η Τζασμίν Γκρέις Γκριμάλντι είπε στο Page Six ότι «πέρασε πολύ ωραία στα γυρίσματα».

Η Τζασμίν Γκρέις Γκριμάλντι μεγάλωσε στο Παλμ Σπρινγκς με τη μητέρα της Ταμάρα Ρότολο, η οποία είχε σχέση με τον πρίγκιπα Αλβέρτο. Γνωρίστηκαν σε διακοπές στην Κυανή Ακτή, αλλά το ειδύλλιό τους έληξε σύντομα. Όταν η Ταμάρα Ρότολο διαπίστωσε πως έμεινε έγκυος, αποφάσισε να κρατήσει το παιδί και να το μεγαλώσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η ηθοποιός γνώρισε τον πατέρα της όταν ήταν 11 ετών και από τότε διατηρούν πολύ καλή σχέση. Ο πρίγκιπας Αλβέρτος την αναγνώρισε ως παιδί του το 2006.

Η Γκριμάλντι είναι και εγγονή της σταρ του Χόλιγουντ Γκρέις Κέλι, που παντρεύτηκε τον πατέρα του πρίγκιπα Αλβέρτου, πρίγκιπα Ρενιέ του Μονακό.

Η Τζασμίν Γκρέις Γκριμάλντι δημοσίευσε επίσης μια φωτογραφία της Γκρέις Κέλι – και της άλλης γιαγιάς της, Τζιν και έγραψε: «Συμμετέχοντας στην τηλεοπτική σειρά # themarvelousmrsmaisel στο σκηνικό της δεκαετίας του 1950 δεν μπορούσα παρά να θυμηθώ και να αντλήσω έμπνευση από τις όμορφες γιαγιάδες μου Γκρέις και Τζιν. Σας αγαπώ και μου λείπετε και οι δύο!».

Στο δημοσίευμα σημειώνεται ότι η Γκρέις Κέλι πέθανε 10 χρόνια προτού γεννηθεί η Γκριμάλντι.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:31