12/12/2019 08:43:50

Μπογδάνος σε Πολάκη: Εγώ σε αντίθεση με σένα διάβαζα Ρωμανίδη, Τατάκη, Ομπολένκσυ και Βασίλιεφ (Video)

Μπογδάνος σε Πολάκη: Εγώ σε αντίθεση με σένα διάβαζα Ρωμανίδη, Τατάκη, Ομπολένκσυ και Βασίλιεφ (Video) - Media

 

Απάντηση στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη έδωσε ο δημοσιογράφος και υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος με αφορμή την κόντρα του υπουργού με την ακαδημαϊκό Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ.

Ο Παύλος Πολάκης κατηγόρησε την Ελληνίδα ακαδημαϊκό, για «υποταγή» στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Στη συνέχεια της ανάρτησής του, αναφέρθηκε στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Ή μήπως έχετε τυφλωθεί από τα πτυχία και την αισθητική των κυρίων Γεωργιαδη, Μπογδάνου, Αϊβαλιώτη...».

Στην απάντησή του, ο Κ. Μπογδάνος αναφέρει μεταξύ άλλων δίαφορους Έλληνες και ξένους συγγραφείς και μελετητές, τους οποίους σημειώνει ότι διάβαζε όταν ο Πολάκης κράταγε διπλά βιβλία στα Σφακιά.

Τέλος ο υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ καταλήγει ζητώντας από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας να εμφανίζεται στις δίκες, που εκκρεμούν μεταξύ τους και να μην ζητεί αναβολές.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.