search
ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 02:08
MENU CLOSE

Αυτό είναι το μοντέλο που κατηγορεί για βιασμό τον Νειμάρ – Δείτε το videoclip της

05.06.2019 09:24
Αυτό είναι το μοντέλο που κατηγορεί για βιασμό τον Νειμάρ – Δείτε το videoclip της   - Media

 

Το όνομα της είναι Ναγίλα Τριντάντε Μέντες Σόουζα, και είναι 26 χρονών. Όπως θα δείτε πρόκειται για μια πολύ όμορφη γυναίκα η οποία εργάζεται ως μοντέλο. Η Ναγίλα υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα βιασμού σε ξενοδοχείο στο Παρίσι από τον σούπερσταρ του ποδοσφαίρου, τον Βραζιλιάνο παίκτη Νειμάρ.

Στη Βραζιλία η πανέμοργη Ναγίλα, έχει προβλήματα με τις αρχές αφού κατηγορείται ότι χρωστάει μεγάλα ποσά σε ενοίκια. Χρωστάει 6.152 ευρώ σε καθυστερημένα ενοίκια, έχοντας ακόμα ανοιχτές δύο δικαστικές υποθέσεις για άλλα χρέη.

Ο νειμάρ από την πλευρά του μετά τις κατηγορίες εις βάρος του από το μοντέλο πέρασε στην αντεπίθεση και δημοσίευσε όλόκληρο το βίντεο με τον διάλογο τους και τις φωτογραφίες που αντάλλαξαν, διάρκειας 7 λεπτών.

Οι εφημερίδες στη Βραζιλία βρήκαν και sms με τον διάλογο της Ναγίλα με τον δικηγόρο της. Μεταξύ των μηνυμάτων που αντάλλαξαν η Ναγίλα έγραφε: «Γιατί να μην τελειώσει επιτέλους η καριέρα αυτού του μαλ…; Με χτύπησε και με βίασε»

Στα βραζιλιάνικα ΜΜΕ, κυκλοφόρησαν επίσης και φωτογραφίες από την ιατρική εξέταση που υποβλήθηκε η γυναίκα, μετά την καταγγελία της στην αστυνομία του Σάο Πάουλο, όπου φαίνεται πως έχει μώλωπες στους γλουτούς.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 01:39