search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 05:01
MENU CLOSE

Μαθητές δημοτικού πήραν τσικουδιά στην σχολική εκδρομή

05.06.2019 10:47
Μαθητές δημοτικού πήραν τσικουδιά στην σχολική εκδρομή - Media

 

Παιδιά 11 και 12 ετών φέρνουν από το σπίτι κρασί και τσικουδιά σε σχολικές εκδρομές.

Αυτή είναι η θλιβερή πραγματικότητα στα Χανιά και την Κρήτη, όπως επιβεβαιώνεται για ακόμη μία φορά από χθεσινά γεγονότα που καταγγέλθηκαν στο zarpanews.gr.

Όπως παραδέχθηκε ακόμα και ο διευθυντής του επίμαχου δημοτικού σχολείου, κατά την διάρκεια εκδρομής σε χωριό της ενδοχώρας των Χανίων, παιδιά είχαν φέρει από το σπίτι τους αλκοόλ, κάτι όμως που έγινε αντιληπτό με αποτέλεσμα οι δάσκαλοι να παρέμβουν και να τους αφαιρέσουν τις φιάλες.

Κατά πόσον τα παιδιά πρόλαβαν να πιουν ή αν είχαν και άλλο κρασί ή τσικουδιά στις τσάντες τους, είναι άγνωστο.

Η καταγγελία της μητέρας στο zarpanews.gr:

“Χθες 04/06/2019 σε προγραμματισμένη εκδρομή του σχολείου σε χωριό του νομού Χανίων παρέα παιδιών τα περισσότερα της Στ τάξης του δημοτικού κρατούσαν από το σπίτι τους κρασί και τσικουδιές, με αποτέλεσμα την ώρα του φαγητού να πιούν και να μεθύσουν…σύμφωνα με τι μαρτυρίες της κόρης μου διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Χανίων δύο παιδιά, μπορείτε να το διαπιστώσετε από τα καταγεγραμμένα περιστατικά του νοσοκομείου στα επείγοντα.

Αναρωτιέμαι η διεύθυνση του σχολείου με τους δασκάλους που τα συνόδευαν, πού ήταν την δεδομένη στιγμή που τα παιδιά έπιναν και όχι κρυφά αλλά στο τραπέζι που έτρωγαν;

Ο κάθε γονιός εμπιστεύεται το παιδί του, στα χέρια των δασκάλων που υποτίθεται είναι υπεύθυνοι για την σωματική τους ακεραιότητα. Παιδιά ηλικίας από 11 έως 12 ετών να είναι σε κατάσταση μέθης σε σχολική εκδρομή, αδιανόητο…”

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33