search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 17:12
MENU CLOSE

Σοκάρουν οι καταγγελίες για ξυλοδαρμό από πρώην σύντροφο παλαίμαχου μπασκετμπολίστα (Video)

05.06.2019 11:49
13/6/2019 - Media

 

Σοκαριστικές είναι οι φωτογραφίες που δημοσιοποίησε μέσω του λογαριασμού της στο facebook η πρώην σύντροφος του μπασκετμπολίστα Μανώλη Παπαμακάριου Μαντώ Τζαβάρα.

Στις φωτογραφίες φαίνεται η ίδια πολύ χτυπημένη, ενώ στο κείμενο που με το οποίο τις ανέβασε καταγγέλλει πως αυτό είναι το αποτέλεσμα του άγριου ξυλοδαρμού που υπέστη από τον μπασκετμπολίστα.

Οι αναρτήσεις στο facebook δείχνουν το πρόσωπό της πολύ χτυπημένο, το ένα της μάτι κλειστό, ενώ αίματα έχουν καλύψει τα μάγουλά της.

Σε ένα από τα σχόλια στις αναρτήσεις της, η Μαντώ Τζαβάρα καταγγέλλει ότι ο σύντροφός της τη χτύπησε άγρια γιατί του ζήτησε να χωρίσουν, μετά την τελευταία φορά που χειροδίκησε, το Πάσχα.

«Με χαράκωσε με μαχαίρι και με γρονθοκόπησε μέχρι τελευταίας ανάσας. Αφού με γρονθοκόπησε σε σημείο που δεν μπορούσα ν περπατήσω, αφού δεν αρκέστηκε στο γρονθοκόπημα στο πρόσωπο, με εξάντλησε μέχρι τελευταίας πνοής» έγραψε μεταξύ άλλων.

Ακολούθησε δεύτερη ανάρτηση, με ακόμη μια σοκαριστική φωτογραφία, όπου η Μαντώ Τζαβάρα έκανε γνωστό πως είχε καταθέσει μήνυση σε βάρος του πρώην διεθνή μπασκετμπολίστα, όχι μόνο για τον ξυλοδαρμό της αλλά και για κλοπή χρημάτων. Τον κατηγόρησε πως της έκλεψε ποσό 20.000 ευρώ από σημείο του σπιτιού όπου τα κρατούσε και το οποίο του είχε αποκαλύψει.

Μήνυση έκανε και στη μητέρα του συντρόφου της, την οποία κατηγόρησε για εκβιασμό.

Η Μαντώ Τζαβάρα εμφανίστηκε σήμερα σε τηλεοπτική εκπομπή του Σκάι και μίλησε αναλυτικά για όσα έζησε δίπλα στον πρώην μπασκετμπολίστα.

Όπως είπε μεταξύ άλλων, ο πρώην σύντροφός της είχε χειροδικήσει συνολικά επτά φορές εναντίον της, ενώ σε μία περίπτωση που ήταν μπροστά η μικρή της κόρη, εκείνος έσπρωξε και το παιδί.

Η ίδια εξομολογήθηκε πως ως παιδί και μάλιστα πολύτεκνης οικογένειας είχε ζήσει ενδοοικογενειακή βία από τον πατέρα της που ξυλοκοπούσε τη μητέρα της αλλά και τα παιδιά.

Πηγή: protothema

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 17:08