search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 08:23
MENU CLOSE

Δυο ντάμες, ένας μπαλαντέρ: Ο Παυλόπουλος ανάμεσα στη Μέρκελ και τη Μελάνια (Photos)

05.06.2019 12:36
Δυο ντάμες, ένας μπαλαντέρ: Ο Παυλόπουλος ανάμεσα στη Μέρκελ και τη Μελάνια (Photos) - Media

 

Στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 75η επέτειο της απόβασης των Συμμαχικών Δυνάμεων στη Νορμανδία παραβρέθηκε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.

Είχε την τύχη όμως να κάτσει ανάμεσα στην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ και την καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ, όπως φαίνεται σε φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Σημειώνεται ότι οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν με τη συμμετοχή αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων 15 χωρών, που έλαβαν μέρος στις επιχειρήσεις της D-Day.

Στις εκδηλώσεις συμμετείχαν και ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, η Βρετανή πρωθυπουργός, Τερέζα Μέι, ο Γάλλος πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν και ο Καναδός πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό.

Η βασίλισσα Ελισάβετ, ο πρίγκιπας της Ουαλίας Κάρολος και η πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Τερέζα Μέι καλωσόρισαν στο λιμάνι της νότιας Αγγλίας τους προέδρους των ΗΠΑ, της Γαλλίας και της Ελλάδας όπως επίσης τους ηγέτες των Καναδά, Αυστραλίας, Βελγίου, Τσεχίας, Λουξεμβούργου, Ολλανδίας, Νορβηγίας και Πολωνίας, εκπροσώπους της Σλοβακίας, της Δανίας και της Νέας Ζηλανδίας, αλλά και την καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 08:20