search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 21:30
MENU CLOSE

Αίμα στην κουζίνα: Απολάμβαναν το δείπνο τους όταν εξερράγη το… τραπέζι (Photos)

05.06.2019 13:49
Αίμα στην κουζίνα: Απολάμβαναν το δείπνο τους όταν εξερράγη το… τραπέζι (Photos) - Media

 

Ένα ήσυχο οικογενειακό δείπνο μετατράπηκε σε… εφιάλτη όταν το γυάλινο τραπέζι εξερράγη.

Η Katie Connor, από τον Bognor Regis του West Sussex στη Μ. Βρετανία, είπε ότι τα μέλη της οικογένειας τραυματίστηκαν από γυαλιά στα πόδια τους όταν κατέρρευσε το τραπέζι τους.

Οι εικόνες που ανήρτησε η Connor στο Facebook δείχνουν, τη γυάλινη πλάκα του τραπεζιού να έχει γίνει χίλια κομμάτια, πιάτα και φαγητό στο πάτωμα της κουζίνας της.

Η Connor μοιράστηκε τις φωτογραφίες από τα έπιπλα για να προειδοποιήσει τους καταναλωτές να μην αγοράσουν το ίδιο τραπέζι.

 «Οι ανιψές μου ήταν στο τραπέζι. Λίγα τραύματα από γυαλί, αλλά όλοι είναι εντάξει. Συνέβη κατά τη διάρκεια του φαγητού και το τραπέζι έσπασε. Δεν ήμουν καν δίπλα στο τραπέζι και κόπηκα από αυτό», είπε.

Η αδελφή της Katie Connor, Rosie, δήλωσε ότι τα πόδια της τραυματίστηκαν μετά το περιστατικό:

“Είχα τραύματα από γυαλί στα πόδια μου και αιμορραγούσα. Ευτυχώς … τα κορίτσια δεν τραυματίστηκαν. Ένα τραπέζι από γυαλί σίγουρα προορίζεται για να τρως το δείπνο σου; Το φαγητό δεν ήταν καν τόσο ζεστό. Δεν περίμενα το τραπέζι να διαλυθεί πάνω μας, όταν τα δύο μικρά παιδιά μου κάθονται γύρω του».

Η εταιρεία κατασκευής του τραπεζιού επιβεβαίωσε ότι το τραπέζι δεν έχει ανακληθεί και ότι τέτοια περιστατικά ήταν “σπάνια”.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 21:30