search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:19
MENU CLOSE

Εξηγήσεις Μπαλάφα για τις «συστάσεις» σε δημοσιογράφους της ΕΡΤ: «Έχω ευαισθησία με την ελληνική γλώσσα»

06.06.2019 06:32
Εξηγήσεις Μπαλάφα για τις «συστάσεις» σε δημοσιογράφους της ΕΡΤ: «Έχω ευαισθησία με την ελληνική γλώσσα» - Media

 

Τη δική του εξήγηση επιχείρησε να δώσει ο Γιάννης Μπαλάφας, μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι υποδείξεις που έκανε σε δημοσιογράφους του ραδιοφώνου της ΕΡΤ σχετικά με την «13η σύνταξη».

Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε έντονα όταν δημοσιογράφοι στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ αποκάλεσαν «επίδομα» την λεγόμενη «13η σύνταξη». Ο κ. Μπαλάφας τους είπε πως εργάζονται στη δημόσια ΕΡΤ και πως αν αυτοί αποκαλούν την «13η σύνταξη» ως «επίδομα», τότε ταυτίζονται με τα ιδιωτικά κανάλι που υπηρετούν μεγάλα οικονομικά συμφέροντα.

Μάλιστα, τους τόνισε πως μιλώντας για «επίδομα» ταυτίζονται με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Οι δημοσιογράφοι αντέδρασαν στη συμπεριφορά του κ. Μπαλάφα επισημαίνοντας ότι δεν είναι υποχρεωμένοι να υιοθετούν την ορολογία της κυβέρνησης, όμως ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επέμεινε: «Να μην ξαναχρησιμοποιήσε αυτή τη λέξη. Η ελληνική γλώσσα είναι πολύ σαφής. Άλλο το επίδομα, άλλο το μόνιμο μέτρο. Μπορώ και γω να σας κρίνω».

«Έχω ευαισθησία με την ελληνική γλώσσα»

Μιλώντας το βράδυ της Τετάρτης στον «Θέμα 104,6», ο Γιάννης Μπαλάφας δήλωσε πως «εγώ έχω μια ευαισθησία με την ελληνική γλώσσα. Επομένως είναι άλλο πράγμα η ενίσχυση η οικονομική, είναι άλλο πράγμα το μόνιμο οικονομικό μέτρο, άλλο πράγμα το επίδομα. Όταν λέχθηκε επίδομα, διαμαρτυρήθηκα στο όνομα της υποστήριξης της ελληνικής γλώσσας».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:19