search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 19:54
MENU CLOSE

Δόκτωρ Θάνατος: Γιατρός δολοφόνησε 25 ασθενείς χορηγώντας τους υπερβολική δόση φαρμάκων

06.06.2019 06:45
ΗΠΑ: Το Κολοράντο προχωρά στην κατάργηση της θανατικής ποινής - Media

 

Κανείς στο νοσοκομείο δεν είχε αντιληφθεί ότι ο συμπαθής γιατρός Ουίλλιαμ Χάσελ, έκρυβε μέσα του το πρόσωπο ενός παρανοικού δολοφόνου. Ο Χάσελ που ήταν πάντα πρόθυμος να κάνει βάρδια στις εφημερίες του νοσοκομείου δεν είχε κινήσει τις υποψίες.

Όποτε αναλάμβανε κάποιον ασθενή από τα «επείγοντα» του χορηγούσε υπερβολική δόση παυσιπόνων με αποτέλεσμα ύστερα από λίγο ο ασθενής να παθαίνει σοκ και τις περισσότερες φορές να πεθαίνει. Οι περιπτώσεις δεν ήταν μια και δύο αλλά 25 και εάν δεν είχε βρεθεί μια νοσοκόμα να τον δεί να χορηγεί την υπερβολική δόση και να κάνει καταγγελία, είναι πολύ πιθανόν ο Χάσελ να μην είχε περάσει πειθαρχικό, να μην είχε απολυθεί από το νοσοκομείο και να συνέχιζε να σκορπά το θάνατο.

Ειδική επιτροπή του νοσοκομείου εξέτασε την καταγγελία και διαπίστωσε πως τουλάχιστον 25 θάνατοι στο νοσοκομείο συνέβησαν ενώ είχε βάρδια ο συγκεκριμένος γιατρός. Η υπογραφή του στα φυλλάδια των ασθενών που πέθαναν κίνησαν τις υποψίες.

Ο ίδιος δήλωσε αθώος όμως τα στοιχεία είναι ατράνταχτα και όλα δείχνουν ότι ο Dr Χάσελ δολοφόνησε για άγνωστους λόγους τους ασθενείς του. Το κίνητρό του δεν έχει διευκρινιστεί, θα υποβληθεί όμως σε ψυχιατρική εξέταση και θα ανακριθεί από τους αστυνομικούς.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 19:52