search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 23:53
MENU CLOSE

Φεστιβάλ του Μονάχου: Βραβείο στον Αντόνιο Μπαντέρας για το σύνολο του έργου του

06.06.2019 07:00
Φεστιβάλ του Μονάχου: Βραβείο στον Αντόνιο Μπαντέρας για το σύνολο του έργου του - Media

 

Ο Αντόνιο Μπαντέρας πρόκειται να τιμηθεί στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Μονάχου με βραβείο CineMerit για το σύνολο του έργου του.

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Μονάχου, που θα διεξαχθεί από τις 27 Ιουνίου έως τις 6 Ιουλίου, θα τιμήσει επίσης την καριέρα του Μπαντέρας προβάλλοντας τις ταινίες του «Tie Me Up! Tie Me Down!», «Desperado», «The Mask of Zorro» και «Evita».

Ο Ισπανός ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός πρόσφατα κέρδισε το βραβείο Ερμηνείας στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου στις Κάννες, για τον ρόλο του στην ταινία Πέδρο Αλμοδόβαρ, ‘Pain and Glory’.

Ο Μπαντέρας ξεκίνησε την κινηματογραφική του πορεία τη δεκαετία του ’80 μαζί με τον Ισπανό σκηνοθέτη, Πέδρο Αλμοδόβαρ στις ταινίες, Labyrinth of Passion (1982) και Matador (1986).

Πήγε στο Χόλιγουντ τη δεκαετία του 1990 και έγινε γνωστός από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους του στις ταινίες «Philadelphia», «Interview with the Vampire».

Μεταξύ άλλων επιτυχιών έδωσε επίσης την φωνή του στον Γάτο Σπιρουνάτο (Puss in Boots) συνέχεια των ταινιών Σρεκ.

Ο Αντόνιο Μπαντέρας θα παραλάβει το βραβείο του στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Μονάχου στις 29 Ιουνίου και θα παραστεί στην πρεμιέρα του Pain and Glory στη Γερμανία.

«Είμαστε εξαιρετικά ευτυχείς που θα υποδεχθούμε τον Αντόνιο Μπαντέρας στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Μονάχου σε αυτό το κορυφαίο σημείο της καριέρας του», δήλωσε η διευθύντρια του Φεστιβάλ του Μονάχου, Diana Iljine.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 23:53