search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:27
MENU CLOSE

Απερχόμενοι και μοιραίοι!

06.06.2019 07:23
Μπαλάφας: Δεν θα έκανα ότι ο Παπαδημούλης (Video) - Media

 

Το θλιβερό καθεστώς των κρυφομπολσεβίκων που απεχθάνονται και μισούν τη Δημοκρατία, απέρχεται μέσα σε ένα κρεσέντο μίσους για την χώρα, την οικονομία της, τους θεσμούς της, τις ελευθερίες της. Πρόκειται για μια κυβέρνηση που δεν ανέχθηκε τον διάλογο, την αντίθετη γνώμη, την ελευθερία του λόγου και της έκφρασης. Πριν λίγα εικοσιτετράωρα, ο ανεκδιήγητος  βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπαλάφας, έβαλε έξαλλος τις φωνές στους δημοσιογράφους του Πρώτου Ραδιοφώνου της ΕΡΤ, γιατί τόλμησαν να αποκαλέσουν την 13η σύνταξη, «επίδομα».  

Μετά τα σάλο που προκλήθηκε, επανήλθε προφανώς εγκαλούμενος από το επικοινωνιακό Σοβιέτ του ΣΥΡΙΖΑ, να τα μαζέψει και έγινε ακόμα προκλητικότερος καθώς επικαλέστηκε τις γλωσσικές του ευαισθησίες και το πάθος του για την ακρίβεια της γλώσσας. Δεν ντρέπονται ούτε για τον αυτοεξευτελισμό τους – αρκεί να σέρνονται στην εξουσία.  

Το ίδιο απαξιωτικό πνεύμα εναντίον κάθε μορφής διαλόγου επέδειξε κι ο  υπουργός κ. Σκουρλέτης, (εμπνευστής της απλής αναλογικής στις αυτοδιοικητικές τες εκλογές τα αποτελέσματα της οποίας θα τα ζήσουμε στο αμέσως επόμενο  διάστημα) ο οποίος δεν μπορεί να επιβιώσει σε καθεστώς ελευθερίας του λόγου παρά μόνο μέσα στο αυταρχικό ολοκληρωτικό του καταγγελτικό παραλήρημα εναντίον των ΜΜΕ. Λάτρης της Πράβντας και προφανώς της βορειοκορεάτικης τηλεόρασης, ο κ. Σκουρλέτης κατακεραύνωσε τα διεφθαρμένα μέσα, τα βοθροκάναλα της διαπλοκής και τον αδιόρθωτο ΣΚΑΪ, και αποχώρησε θεατρικά από εκπομπή του ACTION24. 

Στην άτακτη υποχώρησή τους από την εξουσία υπονομεύουν τους θεσμούς για να διατηρήσουν κάποια ερείσματα σ’ αυτήν. Στην άτακτη υποχώρησή τους από την εξουσία, εκτροχιάζουν την οικονομία τινάζοντας  στον αέρα την συμφωνία με την Ευρώπη για την μεταμνημονιακή εποπτεία και δίνοντας έδαφος στους δανειστές να ζητήσουν νέα μέτρα λιτότητας. 

Πίσω τους αφήνουν τη βαριά σκιά ενός καθεστώτος απολυταρχικού που, γαντζωμένο ως την τελευταία στιγμή στην εξουσία, επαναφέρει όλο το άγος και τις αθλιότητες του παλιού κομματικού συστήματος ρουσφετιών της τελευταίας στιγμής. Η Αριστερά δεν υπήρξε μεγάλη απογοήτευση αλλά η μεγαλύτερη απάτη του πολιτικού μας συστήματος… 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:26