search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:21
MENU CLOSE

Συνελήφθη και τρίτος δραπέτης του Μεταγωγών

06.06.2019 10:59
Συνελήφθη και τρίτος δραπέτης του Μεταγωγών - Media

 

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε, πριν από λίγο και ο τρίτος από τους τέσσερις Αλβανούς κακοποιούς που δραπέτευσαν τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας από τα κρατητήρια της Διεύθυνσης Μεταγωγών, στην Πέτρου Ράλλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Αττικής, συνέλαβαν τον 35χρονο επικίνδυνο κακοποιό, ενώ περπατούσε στην οδό Βρυούλων, στη Νέα Σμύρνη. Οι αστυνομικοί αιφνιδίασαν τον δραπέτη και έτσι δεν πρόλαβε να αντιδράσει, ενώ, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, δεν βρέθηκε επάνω του όπλο.

Σημειώνεται, ότι ο πρώτος από τους τέσσερις κρατούμενους που απέδρασαν συνελήφθη στην περιοχή του Ρέντη, ενώ ο δεύτερος στον Βοτανικό. Οι έρευνες της αστυνομίας εστιάζονται πλέον στον εντοπισμό και τη σύλληψη και του τέταρτου κακοποιού.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:17