search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:12
MENU CLOSE

Νέο ντοκιμαντέρ του Σκορτσέζε για τον Ντίλαν

06.06.2019 11:41
Νέο ντοκιμαντέρ του Σκορτσέζε για τον Ντίλαν - Media

 

Η Netflix έδωσε ήδη στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ του «Rolling Thunder Revue: A Bob Dylan Story», του ντοκιμαντέρ του Μάρτιν Σκορτσέζε για το θρυλικό ταξίδι του Ντίλαν, το 1975. Η ταινία, η οποία θα μεταδοθεί από το κανάλι και θα προβληθεί σε επιλεγμένες κινηματογραφικές αίθουσες στις 12 Ιουνίου, έρχεται να συνοδεύσει την έκδοση σετ 14 cd «Rolling Thunder Revue: The 1975 Live Recordings».

Στο ντοκιμαντέρ του Σκορτσέζε – είναι το δεύτερο του στο οποίο εστιάζει στον τραγουδιστή-τραγουδοποιό, μετά το «No Direction Home» του 2005 – περιλαμβάνεται και η πρώτη σε διάστημα μεγαλύτερο της δεκαετίας συνέντευξη του Μπομπ Ντίλαν μπροστά στον φακό.

«Δεν ήταν επιτυχία, αν μετράς την επιτυχία με όρους κέρδους» λέει ο Ντίλαν, στο τρέιλερ, για την τουρνέ. «Η ζωή δεν έχει να κάνει με το να βρεις τον εαυτό σου. Η ζωή έχει να κάνει με το να δημιουργήσεις τον εαυτό σου» τονίζει.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:09