search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:39
MENU CLOSE

Αττική: Αυτοί είναι οι κλέφτες που παραμόνευαν σε ATMs στα Νότια και Βόρεια προάστια (Photos)

06.06.2019 13:41
Κλέφτες για κλάματα – Σκαρφάλωσαν σε τοίχο για να κλέψουν και μπουρδουκλώθηκαν (Video) - Media

 

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες των τεσσάρων μελών εγκληματικής ομάδας που διέπρατταν κλοπές στις περιοχές των Νοτίων και Βορείων προαστίων, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιάσθηκαν 14 περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών από οχήματα και μία περίπτωση ληστείας στις περιοχές της Γλυφάδας, της Βούλας, του Κορωπίου, της Ηλιούπολης και της Κηφισιάς.

ΣΑΡΑΦΗ Γεώργιο του Χρήστου και της Φρόσως, γεννηθέντα 21-9-1983 στη Λάρισα

ΣΑΡΑΦΗ Αλέξανδρο του Χρήστου και της Φρόσως γεννηθέντα στις 12-10-1979 στη Λάρισα

ΚΑΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟ Κοσμά του Βασιλείου και της Αναστασίας, γεννηθέντα στις 13-3-1973 στη Βέροια

ΒΙΛΑΝΑΚΗ Γεωργίου του Κωνσταντίνου και της Αικατερίνης, γεννηθέντα στις 4-11-1979 στο Βόλο

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έως την 27-11-2019, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, την ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων καθώς και ομοειδών αδικημάτων που τυχόν αποκαλυφθούν.

 Η δράση της οργάνωσης

Τα μέλη της σπείρας μετέβαιναν σε υποκαταστήματα τραπεζών και εισέρχονταν σε αυτά παριστάνοντας τους πελάτες, προκειμένου να εντοπίσουν άτομα που πραγματοποιούσαν αναλήψεις μεγάλων χρηματικών ποσών. Κατά την αποχώρησή των θυμάτων τους, ειδοποιούσαν τους συνεργούς τους, που περίμεναν έξω από τις τράπεζες, οι οποίοι ακολουθούσαν τα θύματα τους χρησιμοποιώντας διάφορα οχήματα είτε ιδιοκτησίας τους είτε νοικιασμένα.

Στη συνέχεια χρησιμοποιώντας αναδιπλούμενους σουγιάδες και μεταλλικά σύρματα προκαλούσαν φθορές-σκίσιμο στα ελαστικά των αυτοκινήτων που επέβαιναν οι παθόντες και αφαιρούσαν τις τσάντες με τα χρηματικά ποσά χωρίς εκείνοι να προλάβουν να αντιδράσουν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:39