search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 05:32
MENU CLOSE

Πόσιμο…θαύμα

23.03.2012 15:48
Πόσιμο…θαύμα - Media

Ο λόγος για το ProActive Liquid Collagen το οποίο κάνει θαύματα και θα γίνει ο πολυτιμότερος σύμμαχος της υγείας και της ομορφιάς σας καθώς περιέχει μαγνήσιο, Β1, Β2, Β5, Β6 αλλά και πυρίτιο.

Ο λόγος για το ProActive Liquid Collagen το οποίο κάνει θαύματα και θα γίνει ο πολυτιμότερος σύμμαχος της υγείας και της ομορφιάς σας καθώς περιέχει μαγνήσιο, Β1, Β2, Β5, Β6 αλλά και πυρίτιο.

Η τριχόπτωση σταματάει μέσα σε 2-3 εβδομάδες, τα νύχια δυναμώνουν  και το δέρμα αποκτά σφριγηλότητα και λάμψη. Οι πονεμένες αρθρώσεις, τα κόκαλα, οι ενοχλητικές κράμπες, ο μεταβολισμός, το λίπος και η κυτταρίτιδα μπαίνουν στο στόχαστρο και δέχονται ισχυρό πλήγμα.

Είναι κατάλληλο για ηλικίες άνω των 20 ετών. Πίνοντας δύο κουταλιές της σούπας μία ώρα πριν τον ύπνο, θέτετε τις βάσεις για μία καλύτερη υγεία και για ακαταμάχητη ομορφιά.

Το ProActive Liquid Collagen μπορείτε να το βρείτε σε επιλεγμένα φαρμακεία, σε καταστήματα βιολογικών προϊόντων ή να το παραγγείλετε στο τηλέφωνο 213 0081013. Μπορείτε επίσης να μπείτε  στο www.humanpotential.gr και στο fb Drink Collagen for Health and Beauty  και να ενημερωθείτε πλήρως για τη δράση του.

Κοστίζει 50 ευρώ το μπουκάλι και διαρκεί περίπου ένα μήνα. Η μοναδική ολοκληρωμένη πρόταση υγείας  και ομορφιάς! Γιατί το καλό, δεν είναι πάντα ακριβό!!! Το υγρό  πόσιμο κολλαγόνο θα σας γίνει απαραίτητο! Σας το υποσχόμαστε γιατί το δοκιμάσαμε. Σπεύσατε!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 04:28