search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:51
MENU CLOSE

Bradley Cooper – Irina Shayk: Τίτλοι τέλους στη σχέση τους

07.06.2019 06:44
Bradley Cooper - Irina Shayk: Τίτλοι τέλους στη σχέση τους  - Media

 

Οι δυο τους είναι μαζί από το 2015, ωστόσο, κατά καιρούς οι φήμες τους ήθελαν να χωρίζουν. Ο λόγος για τον Bradley Cooper και την Irina Shayk οι οποίοι τελικά έριξαν τίτλους τέλους στη σχέση τους.

Το 2016 η εμφάνιση της Shayk με μονόπετρο στο χέρι είχε βάλει τέλος στις φήμες χωρισμού και όλοι πλέον μιλούσαν για επικείμενο γάμο, ενώ έναν χρόνο αργότερα, το ζευγάρι απέκτησε το πρώτο του παιδί. Ούτε αυτό, ωστόσο, στάθηκε ικανό να λύσει τα προβλήματα του ζευγαριού με αποτέλεσμα η μεγάλη ρήξη να μην αργήσει να ‘ρθει.

Οι εντάσεις αυξήθηκαν κατά τους τελευταίους μήνες με τις φήμες να θέλουν τον Cooper σε σχέση με τη συμπρωταγωνίστριά του στο A Star is Born, Lady Gaga. Φήμες που «φούντωσαν» όταν οι δυο τους εμφανίστηκαν μαζί στα Όσκαρ.

Οι διαφορές των Bradley και Ιrina ήταν πλέον αγεφύρωτες και οι δυο τους πήραν την απόφαση να ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους, ενώ αυτόν τον καιρό γίνονται οι απαραίτητες διαδικασίες για την κηδεμονία του παιδιού τους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:51