search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33
MENU CLOSE

Το «δολοφονικό» βλέμμα της Μπιγιονσέ στη γυναίκα που τόλμησε να μιλήσει στον Jay-Z (Video | Photos)

07.06.2019 07:39
Το «δολοφονικό» βλέμμα της Μπιγιονσέ στη γυναίκα που τόλμησε να μιλήσει στον Jay-Z (Video | Photos) - Media

 

Μπορεί ο τελικός των Ράπτορς και οι 47 πόντοι του Στεφ Κάρι να ήταν από τα πιο ενδιαφέροντα του αγώνα, ωστόσο, την προσοχή τράβηξε ιδιαίτερα μια σκηνή που εκτυλίχθηκε εκτός αγωνιστικού χώρου.

Ο λόγος για τη Μπιγιονσέ η οποία έγινε viral για την αντίδρασή της απέναντι σε μια γυναίκα που έπιασε ψιλή κουβεντούλα με τον σύζυγό της Jay-Z.

Η Μπιγιονσέ αρχικά χαμογελά, ωστόσο, σύντομα το χαμόγελο παγώνει. Για να κάνει σαφές ότι η κατάσταση, πλέον, την ενοχλεί, η τραγουδίστρια σπρώχνει διακριτικά τη γυναίκα που δεν ήταν άλλη από τη σύζυγο του ιδιοκτήτη των Ουόριορς, η οποία με τον σάλο που προκλήθηκε στο twitter κατήγγειλε ότι μετά το περιστατικό έπεσε θύμα bullying.

Η Νικόλ Κούραν εξήγησε ότι το διάσημο ζευγάρι των τραγουδιστών ήταν καλεσμένοι του συζύγου της για τον τρίτο τελικό του ΝΒΑ. «Το μόνο που έκανα ήταν να προσφέρω ένα ποτό στον Jay-Z και ο λόγος που έσκυψα προς το μέρος του, μπροστά στην Μπιγιονσέ, ήταν γιατί δεν άκουγα τι μου έλεγε» δήλωσε η 50χρονη, τονίζοντας ότι οι επιθέσεις που δέχθηκε ήταν τόσο έντονες που αναγκάστηκε να να κλείσει τους λογαριασμούς της στα social media.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33