31/05/2020 01:59:17

Μάρθα Κουτουμάνου: Σπάει τη σιωπή της μετά την παρέμβαση Λυκουρέζου για την κόντρα με την αδερφή της

Μάρθα Κουτουμάνου: Σπάει τη σιωπή της μετά την παρέμβαση Λυκουρέζου για την κόντρα με την αδερφή της - Media

 

Τη δική της θέση απέναντι σε όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες αναφορικά με την κόντρα της με την Μαρία Ελένη Λυκουρέζου θέλησε να εκφράσει η Μάρθα Κουτουμάνου με γραπτή της δήλωση. Οι δυο αδερφές βρίσκονται σε δικαστική διαμάχη, ενώ πρόσφατα ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος σε τηλεοπτική του εμφάνιση πήρε θέση σε αυτή την αντιδικία αποκαλώντας τη συμπεριφορά της Μάρθας «ανεξήγητη».

Η δήλωσή της αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής:

"Αντί άλλης απάντησης σε όσα τις τελευταίες ημέρες και όχι με δική μου ευθύνη βλέπουν το φως της δημοσιότητας θα ήθελα να δηλώσω τα ακόλουθα:

1. Εκφράζω τη λύπη μου για το γεγονός ότι η αδελφή μου και ο Αλέξανδρος εκθέτουν οικογενειακά και προσωπικά μας θέματα, με συνέπεια να γινόμαστε όλοι -εγώ άθελά μου- αντικείμενο σχολιασμού που πλήττει τη μνήμη της μητέρας μας.

2. Αποτελεί συνειδητή επιλογή μου να μην ακολουθήσω αυτήν την πρακτική με την οποία από θέση αρχής διαφωνώ. Η σιωπή μου όμως δε συνιστά ούτε δηλώνει αδυναμία απόδειξης της αλήθειας ή αναλήθειας των όσων έχουν γραφτεί ή ειπωθεί. Ευτυχώς πλήθος αποδείξεων και μαρτυριών βρίσκονται στη διάθεση μου.

3. Επισημαίνω ότι για τους ίδιους λόγους συνειδητά μέχρι σήμερα δεν επέλεξα το δρόμο των δικαστηρίων και των αγωγών κατά μελών της οικογενείας μου. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι εφικτή στα πλαίσια μιας πολιτισμένης εξωδικαστικής λύσης η πλήρης διευθέτηση όλων των ζητημάτων που εκκρεμούν με σκοπό την εξεύρεση λύσεων που θα είναι δίκαιες και νόμιμες και για εμένα και για την αδελφή μου.

Μάρθα Κουτουμάνου"

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.