search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 18:39
MENU CLOSE

Ντίνος Καρύδης: «Θα ήθελα να έχω άλλο ένα παιδί» (Video)

07.06.2019 15:50
Ντίνος Καρύδης: «Θα ήθελα να έχω άλλο ένα παιδί» (Video) - Media

 

Για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του, για την επιθυμία του να παίξει μαζί με την κόρη του Σμαράγδα, αλλά και για τον ρόλο του στην αναβίωση του σίριαλ “Λόγω τιμής”, μίλησε στο Πρωινό ο Ντίνος Καρύδης.

«Κλείνω ένα χρόνο από το έμφραγμα που έπαθα στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, έπιασε από τη μία άκρη του ωμού ως την άλλη, έπεσα κάτω! Με πήγανε στο “Γεννηματά”, πέρασα πάρα πολύ άσχημα και εγώ, από την ημέρα πού θυμάμαι τη ζωή μου πάντα ήμουν στο δρόμο, ήμουνα αλήτης. Δε φοβήθηκα άπλα, δεν ήθελα να είμαι άρρωστος, τι να φοβηθώ το θάνατο; Δύναμη στα δύσκολα παίρνω από την αγάπη που εισπράττω από τη γυναίκα μου, την κόρη μου και από φίλους. Την προηγούμενη φορά αυτό που βγήκε ήταν παραμύθι, ήταν μια κακή εκτίμηση κάποιων, μια εγχείρηση ρουτίνας μιας ημέρας. Η κόρη μου η Σμαράγδα είναι ο φύλακας άγγελός μου, μας βοηθάει με κάθε τρόπο με την παρουσία της, τα τηλέφωνα της, τον ερχομό της και οικονομικά βέβαια. Δεν μου λείπει κάτι σήμερα, μόνο που δεν κέρδισα το τζόκερ. Βλέποντας τη Σμαράγδα που ήρθε και πήγαμε και ψηφίσαμε λέω γιατί να μην κάναμε και αλλά παιδιά, ήθελα να έχω άλλο ένα παιδί, αλλά 10 παιδιά. Όταν η μικρή πήγαινε στο δημοτικό τη ρώτησε κάποιος πού δουλεύει ο μπαμπάς σου και αυτή είπε δε δουλεύει, παίζει! Γι’ αυτό αγαπώ αυτή τη δουλειά, γιατί παίζουμε, ζω διάφορες ζωές. Θα συνεργαζόμουνα με τη Σμαράγδα με μεγάλη μου χαρά διότι χαίρομαι όταν έρχομαι face to face με αληθινούς ηθοποιούς και η μικρή είναι αληθινή. Η Σμαράγδα θα σκηνοθετήσει για πρώτη φορά ένα έργο που λέγεται “Του Κουτρούλη ο γάμος”. Όταν μου είπαν ότι θα ξαναγίνει το “Λόγω τιμής” χάρηκα, γιατί θα βρεθώ πάλι δίπλα σε αυτά τα παιδιά! Νομίζω ότι με το “Λόγω τιμής” ανεβαίνει πάλι ο πήχης την ποιότητας στην τηλεόραση γιατί κάπου είχε χαμηλώσει λιγάκι».

Πηγή: zappit.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 18:38