search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:22
MENU CLOSE

«Φύλακες Άγγελοι» στην Τήνο – Σωτήρια μεταφορά βρέφους στο νοσοκομείο της Σύρου

07.06.2019 16:26
«Φύλακες Άγγελοι» στην Τήνο – Σωτήρια μεταφορά βρέφους στο νοσοκομείο της Σύρου - Media

 

Ένα θρίλερ εκτυλίχθηκε στη Τήνο σήμερα το πρωί της Παρασκευής για τη μεταφορά ενός βρέφους 8 μηνών που αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας και έπρεπε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Σύρου.

Σύμφωνα με το cyclades24.gr, ένα βρέφος 8 μηνών έπρεπε να μεταφερθεί κατεπειγόντως από τη Τήνο στο Νοσοκομείο της Σύρου. Μοναδική λύση για τη μεταφορά του βρέφους ήταν το φουσκωτό σκάφος, του Λιμενικού σώματος – 346 το οποίο μάλιστα ανήκει στο Λιμεναρχείο Άνδρου καθώς το περιπολικό σκάφος του Λιμενικού σώματος 609 βρίσκεται για εργασίες συντήρησης και επισκευής σε ναυπηγείο του Περάματος.

Ωστόσο το αρχηγείο του Λιμενικού σώματος με διαταγή του Αρχηγού Λ.Σ Αντιναυάρχου Λ.Σ Σταμάτιου Ράπτη, είχε μεριμνήσει να αναπληρωθεί το κενό που είχε δημιουργηθεί με το σκάφος της Τήνου.

Ως γνωστόν από το νησί της Τήνου πραγματοποιούνται συχνές θαλασσιές διακομιδές, κάτι που επιβεβαιώθηκε και ευτυχώς που το Λιμενικό σώμα είχε μεριμνήσει.

Για άλλη μια φορά ρόλο φύλακα Άγγελου…έπαιξαν τα στελέχη του Λιμενικού σώματος τα οποία μπήκαν στη μάχη… και χωρίς καμία δεύτερη σκέψη μετέφεραν άμεσα στις 14:30 το βρέφος στο νησί της Σύρου.

Στο σκάφος επέβαινε ο Λιμενάρχης Τήνου, Υποπλοίαρχος Αποστολόπουλος Βασίλειος, οποίος και διενήργησε τη διακομιδή μαζί με το στέλεχος του Λιμενικού Φανερό Ιωάννη.

Στο λιμάνι της Σύρου, βρισκόταν ήδη το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο εκλήθη από το Λιμεναρχείο Σύρου και μετέφερε ιατρό και το 8μηνο μωράκι στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κατάσταση του βρέφους βρίσκεται σταθερή αλλά έχει διαφύγει το κίνδυνο.

Στη Τήνο το γεγονός αποτελεί πρώτο θέμα συζήτησης μεταξύ των κατοίκων και έχουν δοθεί πολλά μπράβο σε όσους βοήθησαν για το αίσιο τέλος της περιπέτειας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:22