search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 05:35
MENU CLOSE

Άγριο κράξιμο στην Μελάνια – «Τι ντύσιμο είναι αυτό; Στις Κάννες είσαι;» – «Ντροπή, δεν έχεις τρόπους» (Photo)

07.06.2019 16:53
Άγριο κράξιμο στην Μελάνια - «Τι ντύσιμο είναι αυτό; Στις Κάννες είσαι;» - «Ντροπή, δεν έχεις τρόπους» (Photo) - Media

 

Τα βλέμματα πάνω της συγκέντρωση για μια ακόμα φορά η Μελάνια Τραμπ, στην επίσκεψη του Ντόναλντ Τραμπ στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά αυτή τη φορά δέχθηκε έντονη κριτική.

Ναι μεν η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ αποθεώθηκε από τα βρετανικά και τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης για το άψογο στυλ της σε όλη τη διάρκεια της κρατικής επίσκεψης, όμως φαίνεται ότι υπέπεσε σε ένα στιλιστικό παράπτωμα κατά την διάρκεια του εορτασμού για την επέτειο της απόβασης στη Νορμανδία.

Η 49χρονη Πρώτη Κυρία εμφανίστηκε μαζί με την Μπριζίτ Μακρόν στην τελετή για τους Αμερικανούς βετεράνους της D Day. Η Μελάνια Τραμπ φόρεσε ένα μαύρο παλτό με μαύρες γόβες και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου για την περίσταση. Κάτι που ξεσήκωσε διαμαρτυρίες στο twitter.

Η Μελάνια κατηγορήθηκε για «ασέβεια», αφού ακόμα και κατά τη διάρκεια του εθνικού ύμνου δεν έβγαλε τα γυαλιά ηλίου της

Ένας χρήστης έγραψε: «Η Μελάνια φοράει γυαλιά ηλίου. Δεν αρμόζει σε αυτές τις τελετές» με έναν άλλο να προσθέτει: «Γιατί η Μελάνια φοράει γυαλιά ηλίου; Πόσο ασεβές. Η γυναίκα αυτή δεν έχει καθόλου τρόπους». Ένας χρήστης έγραψε: «Η Μελάνια πιστεύει ότι είναι στις Κάννες με αυτά τα γυαλιά ηλίου» είπε ένας χρήστης και κάποιος άλλος: «Βγάλε τα γυαλιά τύπου Τζάκι Κένεντι στη Νορμανδία. Να δείχνεις σεβασμό, δεν είσαι σε επίδειξη μόδας».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15